Rijana ponovo trudna! Nastupila u crvenom, uskom KOMBINEZONU i svi su gledali u njen preslatki trudnički stomačić

J.V. Vesti 13.02.2023 09:41 0

Rijana je nastupila noćas u poluvremenu Superboula, a njen trudnički stomačić koji se jasno video ispod crvenog kombinezona, sve je iznenadio

Rijana ponovo trudna! Nastupila u crvenom, uskom  KOMBINEZONU i svi su gledali u njen preslatki trudnički stomačić

Tanjug/Ap

Njen potparol potvrdio je divnu vest za "Holivud reporter".

PR Rijane rekao je za "Holivud reporter" ono što se nagađalo nakon njenog nastupa. A ona je u intervjuu koji je dala pre izlaska na scenu rekla da je dva puta razmislila o nastupu na Superboulu, ali je prihvatila ponudu zbog majčinstva.

Rijana ponovo trudna! Nastupila u crvenom, uskom  KOMBINEZONU i svi su gledali u njen preslatki trudnički stomačić

Profimedia

 

 

- Pomislila sam: "Da li sigurna?". Treba li uopšte da donosim sada takve važne odluke? Možda ću zažaliti zbog ovoga. Kada postaneš mama, nešto se jednostavno dogodi i osećaš kao da možeš da osvojiš svet – da možeš sve. A Superboul je jedna od najvećih pozornica na svetu, pa koliko god to bilo zastrašujuće... postoji nešto uzbudljivo u tom izazovu. Važno je da moj sin to vidi  - rekla je Rijana.

Rijana je započela 13-minutni koncert pesmom "Bitch, Better Have My Money". Scena sa pokretnim platformama izgledala je spektakularno. Pevačicu je pratilo oko 400 plesača u beloj odeći, dok je ona na binu iskoračila u crvenom kombinezonu, sportskim patikama i sa bombastičnim detaljem na grudima, plastičnim umetkom koji oponaša izgled ženskih grudi. Ovaj detalj uklapa se sa trendom isticanja upravo ovog dela ženskog tela i taj trend uzima sve više maha.

 

Komentari (0)
Loading