Svi su je MRZELI i proklinjali: Da li se sećate ZLE MAĆEHE iz popularne turske serije "Elif", evo kako ona danas izgleda!

Vesti 12.11.2021 18:30 0

Kada se ona pojavim svima je "pomerala" želudac

Svi su je MRZELI i proklinjali: Da li se sećate ZLE MAĆEHE iz popularne turske serije "Elif", evo kako ona danas izgleda!

Printscreen/Youtube

Prelepa, ali pohlepna Arzu osvojila je srca publike u popularnoj turskoj seriji "Elif". Iako je izgleda okrutno, glumica Džemre Melis Činar u realnosti je jedna velika duša od žene koje je i te kako emotivna! 

Rođena u Istanbulu, gde trenutno i živi. Bez problema otkriva da je jedinica, a i da nikada nije usamljena jer ima njene verne kućne ljubimce, pas i jednog prgavog mačka. Najbolje prijateljice su joj Esin Benim i Selin Sezgin, koje su takođe poznate glumice prepoznatljive po ulogama Ipek i Melek.

S obzirom da u seriji glumi svoju suštu suprotnost, to jest bezosećajnu Arzu, Džemre na pitanje da li postoji sličnost sa njenim karakterom kaže sledeće:

 

- Za mene je nemoguće da se prepoznam u njoj. Odlučno sam protiv nasilja i nikad ne posmatram ljude s visine. Sledim svoj duhovni put i verujem u karmu. Mislim da bi ljudi trebalo da teže sreći, bez nastojanja da krive druge za ono što im se dešava. Ne treba da se kaju ni zbog čega što urade i nikada ne treba da izgube nadu. Arzu je sušta suprotnost svemu tome. Jedino što nas povezuje jeste činjenica da se ne predajemo. Ja sam postigla sve ono što su mi govorili da nikad neću moći. Ne plašim se poraza. Arzu je ista - rekla je glumica, piše "Azra.ba".

 

Pre nego što je zaigrala ispred objektiva, prelepa turkinja je igrala u pozorištu, ali na bini nije stekla toliku slavu. Bez problema priznaje da joj popularnost prija, ali da nije mogla ni da sanja da će lik zlobne maćehe osvojiti "simpatije" publike širom sveta.

Komentari (0)
Loading