Žene u SRBIJI su ga OBOŽAVALE: Zgodni bokser koji je grlio CECU u spotu "Anđeo drugog reda" danas je HOLIVUDSKI div, a evo i kako IZGLEDA!

Vesti 11.11.2021 15:15 0

Pošto se pojavio u Cecinom spotu uspeo je da osvoji Holivud

Žene u SRBIJI su ga OBOŽAVALE: Zgodni bokser koji je grlio CECU u spotu "Anđeo drugog reda" danas je HOLIVUDSKI div, a evo i kako IZGLEDA!

Printscreen/Youtube

Kada je izašao spot "Andjeo drugog reda", naše poznate pevačice Svetlane Ražnatović, mnoge dame su uzdisale za zgodnim i misterioznim rumunskim bokserom Florijanom Munteanom, kome je ovo bio prvi posao "sa ulogom".

Florijan je još pre četiri godine za "Alo" otkrio da li sluša Cecinu muziku i pre nego što ju je upoznao.

 

- Mnogi moji prijatelji u Nemačkoj su Srbi, tako da sam i pre naše saradnje odlično znao ko je Ceca. Veoma mi se dopada, baš kao i njene pesme. Mada ne razumem reči pesama, mogu da osetim njihovu energiju. Sjajno sam se proveo na njenom koncertu u Minhenu i uživao sa prijateljima u fantastičnoj atmosferi - ispričao je svojevremeno, a pevačica je za njega imala samo reči hvale, a i dan danas su u kontaktu.

Međutim, posle ove saradenje Florijan je sve više počeo da uskače u glumačke vode pa je tako i uspeo da dobije ulogu glavnog negativca u Stalonetovom film "Creed 2", koji je nastavku čuvenog filma o bokseru Rokiju.

Posle ove uloge boksera, Florijan se kratko povukao sa filmskog seta, a njegov povratak je i te kako pompezan! Naime, nekadašnji bokser u teškj kategoriji igrao je ponovo jednu od glavnih rola, ali ovaj put u Marvelovom filmu o super herojima, tačnije u filmu "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" koji je izašao ove godine!

 

Iako je igrao negativca, Florijan je otkrio za medije da mu je bilo poprilično teško da se pripremi za ovu ulogu pošto je morao u potpunosti da promeni svoju ishranu kako bi izgledao "što veće" i "mišićavije".

Tako je u jednom intervjuu ispričao kako je izgledao njegov dan:

- Čim se probudim odmah ustajem i počinjem da se istežem, to traje nekih 40 do 45 minuta, tek posle toga ustanem i spremim sebi doručak. Najčešće sam jeo žitarice sa voćem, a omiljene su mi one koje imaju i čokoladu u sebi.

 

Florijan posle doručka odlazi u teretanu gde diže tegove nardnih sat do sta i po.

- Nisam ja neki gurman pa je moj ručak vrlo običan. Jedem lososa sa pirinčem i avokadom - rekao je glumac, a onda je dodao da je večera njegov omiljen obrok!

Kako i sam otkriva, za večeru je jeo mnogo skroba pa je zato uvek odlazio u restorane gde ima pica, burgeri ili neka testenina.

Inače, Florijana ćemo gledati i na velikom filmskom platnu sledeće godinu u akcionom filmu "Borderlands" gde će tumačiti lik Krega koji je psihopata.

Komentari (0)
Loading