"Hajde da ludujemo ove noći": Svi smo "LUDOVALI" za njom i pevali na sav glas, gde je danas živahna TAJČI i čime se bavi?

Vesti 10.11.2021 08:00 1

Bila je jedan od najvećih muzičkih zvezda pre 30 godina

"Hajde da ludujemo ove noći": Svi smo "LUDOVALI" za njom i pevali na sav glas, gde je danas živahna TAJČI i čime se bavi?

Printscreen/Youtube

Pored toga što je imala istu frizuru kao Merlin Monro, Tatjana Kamerun poznatija kao Tajči je žarila i palila bivšom Jugoslavijom, a i danas izgleda neodoljivo!

Njeni hitovi kao što su: "Hajde da ludujemo ove noći“, "Moj mali je opasan“, "Ti nemaš prava na mene" smatraju se hitovima za sva vremena i za sve generacije, a retko ko će reći da ih ne zna napamet!

 

Za razliku od mnogih tadašnjih pevačica Tajči je uvek imala fantastičnu koreografiju za vreme nastupa i time je lako osvojila publiku, pa je zato i poslata na Evroviziju 1990. godine, sa hitom "Hajde da ludujemo".

Međutim, pošto se okončao građanski rat, pevačica je spakovala kofere i otišla za Ameriku zbog školovanja, gde je upoznala ljubav svog života, mlagod pijanistu Metjua Kameruna - sa kojim je dobila tri sina.

I dalje živi u SAD-u i izgleda fanstastično, iako je ušla u šestu deceniju života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)

 

Što se njene karijere tiče, Tatjana je promenila žanr i danas se bavi duhovnim pevanjem. Takođe je i motivacioni govornik koji deli pozitivne savete za srećniji život.

Komentari (1)
Loading
Silueta
10.11.2021 23:52

Gledano it danasnjice stvari joj zvuce kao za vrtic.