Bijonse je prvi put nastupala sa ĆERKOM Blu i definitivno OVO nije očekivala: "Samo me čekaj da stignem kući", o njenom potezu ceo SVET priča!

Vesti 27.01.2023 21:30 0

Reakcija slavne pevačice na plesanje male Blu, obišla je svet

Bijonse je prvi put nastupala sa ĆERKOM Blu i definitivno OVO nije očekivala: "Samo me čekaj da stignem kući", o njenom potezu ceo SVET priča!

Printscreen/Youtube/video

Pop diva godinama unazad jedna je od najvećih zvezda svetske muzičke scene, a sada nam se čini da ona već ima naslednicu koja će je zameniti jednog dana. 

Inače slavna pevačica pozvana je na otvaranje luksuznog hotela "Atlantis The Royal" u Dubaiju, za koje je, kako pišu strani mediji, dobila čak  24 miliona dolara, a to je između ostalog bio i njen prvi nastup posle 4 godine pauze. 

Ipak najupečatljivi deo nastupa je bio kada je sa njom izašla njena ćerka Blu Ajvi Karter, sa kojom je izvela numeru iz 2019. godine za film "Lion King". 

 

 

"Gde je moja devojka braon boje kože? Pozdravite moju bebu, moju devojčicu braon boje kože, gospođicu Blu Ajvi Kartner", najavila je Bijonse svoju ćerku.

 

 

Blu Ajvi izašla je na binu u crvenom kožnom mantilu i odmah počela da pleše. 

 

 

Bijonse je pogledala, pokazala rukom da "smiri" korake, i pokušala to da zamaskira time što joj je pomazila kosu. 

- Rekla joj je da se smiri zbog tamošnje kulture. Bilo je to u stilu "čekaj dok ne dođemo kući" - glasio je jedan od komentara na instagramu. 

- Stvar kulture, ali trebalo je to da joj objasni pre nastupa. Uhvatila ju je za kosu i povukla da se smiri - nadoveo za drugi komentar. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading