Proglasili su je za jednu od NAJLEPŠIH JUGOSLOVENSKIH glumica: Šta se desilo sa lepom Galom Videnović pošto je "zapalila" za HOLIVUD?

Vesti 09.11.2021 20:26 0

Imala je samo 12 godina kada je stala ispred reflektora i kada se pojavila na našim malim ekranim

Proglasili su je za jednu od NAJLEPŠIH JUGOSLOVENSKIH glumica: Šta se desilo sa lepom Galom Videnović pošto je "zapalila" za HOLIVUD?

Printscreen/Youtube

Gala Videnović je prvom svojim ljupkim osmehom osvojila domaću publiku, a onda je iz godine u godinu postajala sve lepša dok nije konačno osvojila titulu jedne od najlepših jugoslovenskih glumica!

Njena karijera je u početku buknula, praktično preko noći, a kada je mlada glumica to shavtila spakovala je kofere i otputovala u Sjedinjene Američke Države! Iako su je u Holivudu prihvatili s osmehom na licu, u njenu karijeru sudbina je umešala prste.

 

"Drugo stanje"

- Živim u Malibuu, delu Los Anđelesa gde žive mnogi poznati. Imam svoju iznajmljenu kuću u jednom od kanjona. Na vrhu brda je živeo Šon Pen. Preko puta je živeo Ed Haris. Ali dešava se sledeće. Ostajem u drugom stanju, a niko to ne zna. I to u trenutku kada me očekuje mnogo posla, ali ja verujem da ništa nije slučajno. Moj menadžer ima sistem da te uvuče u društvo. Ideš kod Stinga na roštilj na plaži. Pa onda na kućnu žurku kod benda Dipeš mod. U Malibuu svaki dan viđaš gomilu filmskih zvezda koje su ti komšije. Odlazim na audicije, stomak mi se ne vidi. Shvatam da neću još dugo moći to da krijem. A sve se dešava u tih ključnih šest meseci kad treba da mi se ostvari karijera. I ja rešim da nestanem. Ne javljam se na telefon. Rađam dečaka Demijana u Malibuu - ispričala je Gala svojevremeno za "Nedeljnik", gde je otkrila da je majčinstvo stavila ispred karijere.

 

Nije ni da će joj susret sa suprugom promeniti život

Baš kada je trebala da raširi krila srela je svog sadašnjeg supruga Vladimira Aleksića, kome je tada rodila sina Demijena, a nešto kasnije i Pavla. Iako i dalje "živi" na javnoj sceni, Gala krije supruga i porodični život od objektiva kamera lutalica.

- Da svi imaju brak kao naš, procenat razvoda u Srbiji bio bi drastično manji. Ne mogu da vam odam kompletnu tajnu, ali postoje tri važne stavke: komunikacija, poštovanje i ljubav. Zvuči jednostavno, zar ne? Probajte - ispričala je glumica svojevremeno za domaće medije, a pošto se vratila u žemlju odlučila je da se ponovo pojavi na malim ekranim i publiku oduševi u seriji "Pet". Međutim, malo posle premijere, ponovo je nestala.

Komentari (0)
Loading