Misteriozni sin Anđeline i Breda doneo čudnu odluku: Ovim potezom je otkrio šta misli o njima i njihovoj slavi

Vesti 20.01.2023 19:40 0

Paks Džoli-Pit je doneo odluku koja nije baš svojestvena deci poznatih ličnosti

Misteriozni sin Anđeline i Breda doneo čudnu odluku: Ovim potezom je otkrio šta misli o njima i njihovoj slavi

Profimedia

Paks Džoli-Pit (19) je najtajnovitiji od šestoro dece bivših supružnika Anđeline Džoli (47) i Breda Pita (59).

Međutim, informacije o njemu povremeno dospevaju u javnost. Tako je američki Page Six otkrio da Paks nastavlja umetničku karijeru, ali ne želi pomoć svojih slavnih roditelja.

Naime, on želi da bude slikar i koristiće pseudonim Embto, a ne prezime nekadašnjeg glumačkog para. Na ovaj način, Paks će biti siguran da je za svaki uspeh koji postigne zaslužan isključivo on, a ne njegova majka Anđelina i otac Bred. Po svemu sudeći, Paks se trenutno priprema za svoju prvu izložbu, koja bi trebalo da bude u Tel Avivu, ali nisu poznati dalji detalji.

Inače, Paks je rođen 2003. godine u Vijetnamu kao Pham Kuang Sang, a glumci su ga usvojili kada je imao tri godine. Kažu da se retko pojavljuje u javnosti i da najmanje voli kamere. O njegovim biološkim roditeljima se gotovo ništa ne zna, a Tajm je pisao da su ga pronašli u lokalnoj bolnici u Vijetnamu, napuštenog po rođenju. „U početku sam mislila da neću usvojiti dete iz Vijetnama jer je Medoks iz Kambodže, a te dve zemlje imaju složenu istoriju“, rekla je jednom Anđelina, misleći na ratne situacije.


Međutim, verujući da će u budućnosti svi biti porodica, odlučila je drugačije. „Proveo je tri i po godine na jednom mestu, u jednoj sobi, na jednom gvozdenom krevetu, bez izbora, bez slobode. Odjednom je stigao ovde u veoma slobodnoj situaciji', rekla je Anđelina nakon što su ga ona i Bred usvojili, dok ga je u intervjuu za People u slično vreme nazvala 'najglasnijim članom porodice".
Misteriozni sin Anđeline i Breda doneo čudnu odluku: Ovim potezom je otkrio šta misli o njima i njihovoj slavi

Profimedia

 

Godine 2014. Paks se pojavio u ''Maleficent', a 2016. u 'Kung Fu Pandi 3', filmovima u kojima je njegova majka igrala važne uloge. Učestvovao je i u stvaranju Anđelininog ratnog filma 'First They Killed My Father' zajedno s bratom Medoksom.. Međutim, Endži je u intervjuu za Bi-Bi-Si radio otkrila da njena deca ne žele da idu stopama svojih roditelja. „Niko od njih ne želi da bude glumac. U stvari, oni su zainteresovani za muziku", rekla je Džoli.

Paks je završio srednju školu u Los Anđelesu u junu 2021, ali se nije pojavio na zvaničnoj proslavi zbog potencijalne medijske pompe. „Veoma je stidljiv i verovatno nije želeo da dovede medijski cirkus na događaj“, rekao je blizak izvor za The Sun.

Iako je poznato da je sa majkom u odličnim odnosima, otkako su se Endži i Bred razveli i otkako je počela sudska bitka za starateljstvo, pisalo je da se i odnos Paksa i Breda zakomplikovao. Naime, pre nekoliko godina u javnost je procurilo da je Anđelina svom sinu rekla da njegov otac nikada nije želeo da ga usvoji. US Weekly je još 2018. objavio da je Anđelina navodno rekla tada 15-godišnjem Paksu tokom razvoda da ga 'njegov otac nikada nije želeo', a njihov izvor tvrdi i da je dečaku rekla kako je Bred bio besan kada je to saznao. ona je, protiv njegove volje, ipak pokrenula proces usvajanja.


Iako je Bred to negirao, to je ozbiljno narušilo njegov odnos sa sinom“, tvrdi izvor, objašnjavajući da je Bred izrazio zabrinutost zbog usvajanja trogodišnjaka koji ne govori engleski, manje od godinu dana nakon što su dobili prvu biološku ćerku. , Shiloh. To je, tvrdi izvor, "bio veoma težak period za njih kao par", a Anđelina je tada navodno rekla Bredu: "Paksu sam ja potrebniji nego Šajlo". "Bio je skoro kraj njihove veze, ali Bred je odlučio da ostane", dodao je izvor.
Komentari (0)
Loading