Ona će večeras da ga TEŠI: Ovo je žena Medvedeva, koji je izgubio u polufinalu od Novaka Đokovića

Vesti 08.10.2022 16:35 1

Novak Đoković se plasirao u finale turnira u Astani nakon neverovatno uzbudljivog meča protiv Danila Medvedeva

Ona će večeras da ga TEŠI: Ovo je žena Medvedeva, koji je izgubio u polufinalu od Novaka Đokovića

Tanjug/Ap

Ruski teniser je konačno šokirao sve odlukom da preda meč, nakon što je Novak Đoković osvojio drugi set koji je obeležila velika borba i jednog i drugog tenisera. Medvedeva će večeras tešiti njegova supruga Darija.

Hajde da se upoznamo sa ljubavnom pričom ovog para.

Još 2018. godine Darija i Danil su rekli sudbonosno da, i to posle četiri godine zabavljanja. To je bila mala privatna ceremonija. koja je bila održana u Moskvi, a Rus je više puta javnosti naglašavao da je ona njegova srećna amajlija, kao i najveća podrška.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Medvedev Daniil (@medwed33)

 

Par se upoznao kada je Danil imao tek 18 godina, a inače se i sadašnja njegova supruga bavila tenisom. Lepa plavuša je dominirala na terenu, ali je zbog povreda morala da se oprosti od reketa rano.

- Sjajno je što razume tenis, zna da ne možemo da idemo u šoping pre meča, razume da sam nekada zauzet od 8 ujutru do uveče. Možda nije lako navići se na to, posebno ako ne razumete tenis. Ona mi je pomogla da postanem bolja osoba i bolji igrač - rekao je teniser jednom prilikom.

Medvedev je čak jednom prilikom 2019. godine istakao kako je ona najvažniji član njegovog tima, kao i najveća sreća i podrška.

- Dala mi je mnogo samopouzdanja. Uvek kažem da je trenutak kada sam je zaprosio, trenutak u kom sam počeo da napredujem - objasnio je.

Inače, ova mlada dama je završila studije žurnalistike, a radi u jednoj privatnoj kompaniji.

Komentari (1)
Loading
Legionar
30.01.2022 18:44

Ako ga pre toga ne oleši... 😁