Sofija Vergara sve RASPAMETILA kako izgleda u 50. godini: Instagram je IZGOREO od lajkova na OVOJ njenoj fotografiji!

Vesti 29.12.2022 20:50 0

Važi za jednu on najatraktivnijih žena na svetu, a ljudi često komentarišu to da izgleda barem duplo mlađe

Sofija Vergara sve RASPAMETILA kako izgleda u 50. godini: Instagram je IZGOREO od lajkova na OVOJ njenoj fotografiji!

Shutterstock

Glumica Sofija Vergara juče je na svom Instagram profilu čestitala suprugu Džou Manganijelu, a potom objavila zadivljujuću fotografiju na kojoj je pokazala svoje zgodno telo.

Čuvena 50-godišnja glumica i zvezda serije "Moderna porodica” objavila je rođendansku čestitku svom četiri godine mlađem suprugu i glumcu Džou Manganijelu, a nedugo zatim objavila je i takozvani "ogledalo selfi” u kome pozira u kupaćem kostimu.

 

 

- Srećan rođendan moja ljubavi. 2023. godina će biti neverovatna za tebe - napisala je glumica i oduševila svoje fanove jednostavnom objavom na kojoj njen muž sedi na obali okeana.

Par je sudbonosno "da" izgovorio 2015. godine na raskošnom i glamuroznom venčanju iz bajke na Floridi, u klubu The Breakers (Palm Beach).

Dokaz da je ljubav sa Džoom prava, Sofija je shvatila i tokom samoizolacije kada su bili primorani da provode vreme zajedno od jutra do mraka.

Ipak ono što je sve oduševilo jeste kako ona izgleda u šestoj deceniji, a kako bi zadržala dobar izgled, pridržava se zdravih životnih navika. 

 

 

- Ne plašim se da li ću izgledati glupo ili ružno. Ne možete uvek  razmišljati samo o tome da li je vaša kosa savršena. Ako možete da se oslobodite svoje nesigurnosti, možete da se smejete od srca - rekla je Sofija koja je pokazala obline u crnom bikniju,  a pozitivni komentari se samo ređaju. 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading