Ko je Loren Kumalo? Ova DADILJA je spasila život sinu princa Harija i Megan Merkl

Vesti 29.12.2022 12:00 0

Loren Kumalo je pomagala vojvodi i vojvotkinji od Saseksa sa Arčijem, njihovom bebom; putovala je sa parom kroz Južnu Afriku i čak spasila novorođenče da ne izgori u požaru

Ko je Loren Kumalo? Ova DADILJA je spasila život sinu princa Harija i Megan Merkl

Shutterstock

U dokumentarcu Hari i Megan upoznali smo nove važne likove u životu vojvoda od Saseksa , kao što je njihova dadilja, Loren Kumalo. Rođena u Zimbabveu, bila je zapanjena kada je dobila poziv da brine o novorođenom Arčiju, sinu para i jednom od praunuka Elizabete II. Mada, bez sumnje, najviše iznenađuje to što je bebisiterka spasla bebu u požaru, i to čistom slučajnošću.

Stigla je u dom para u Ujedinjenom Kraljevstvu, Frogmore Cottage , 2019. I zatekla je visokog, riđokosog muškarca... i bosog, a ona je za ovu priliku kupila je nove cipele od Clarksa, ali kada je videla sina Čarlsa III , smirila se za samo nekoliko sekundi. Svaki trag formalnosti je nestao, osećala se veoma prijatno .

Ko je Loren Kumalo? Ova DADILJA je spasila život sinu princa Harija i Megan Merkl

Profimedia

 

Ko je Loren Kumalo

Anegdota o prvom susretu sa princem poslužila je kao uvod u dokumentarcu za njeno predstavljanje. Osećala se jako prijatno sa njima. Jednom je čak i pitala Megan da li je ok da Arčija nosi kao što se u njenoj zemlji nose deca, u marami koja se zove baltna tkanina. Megan je to sa oduševljenjem prihvatila.

Loren im je pružala veliku podršku.

Megan je pored dadilje, tokom prvog meseca posle porođaja imala je dodatnu pomoć. Meganina majka, Doria Ragland, došla je kako bi pomogla oko unuka.

Godinama kasnije, Megan i Hari žive u Sjedinjenim Državama, a Loren radi kao pedijatrijska medicinska sestra intenzivne nege u privatnom porodilištu Portland u Vestminsteru, navodi britanska štampa. Centar je onaj koji plemstvo bira da rađa generacije. Tu su rođeni princ Hari i njegov sin.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading