Mesijeva majka NE PODNOSI svoju snajku: Umalo da im pokvari VENČANJE, a razlog je RAZBESNEO sve fudbalerove poštovaoce

Vesti 19.12.2022 18:10 0

Selija Kućitini je Mesijeva majka koja navodno nepodnosi njegovu ženu Antonelu

Mesijeva majka NE PODNOSI svoju snajku: Umalo da im pokvari VENČANJE, a razlog je RAZBESNEO sve fudbalerove poštovaoce

Profimedia

 

Na brdovitom Balkanu, ali i u svetu, važi nepisano pravilo da se snaja i svekrva ne podnose. To neslaganje se najčešće vidi kada su u pitanju porodice "poznatih", ali se to vešto skriva kada su u njih uperene kamere. Zato "haos" koji vlada iza zatvorenih vrata načešće izađe na videlo kada njima bliski izvori odluče da progovore.

 

 

Tako se, primera radi, dugo mislilo da su Mesijeva žena Antonela Rakuco i njegova majka Selija izuzeci ovog "pravila", međutim, čini se da stvari nisu onakve kakve se čine na prvu. Tako mnogima nije promaklo da su se sve vreme tokom utakmice Argentina - Francuska ignorisale, a nakon što su osvojili prvenstvo, majka Selija prva je pritrčala sinu i "otela" ga od igrača i drugih članova reprezentacije sa kojima je proslavljao pobedu. Tako je pretekla i Antonelu i decu i postala prva članica porodice koja je Leu čestitala pobedu. 

 

 

Činilo se i da Antoneli to nije pravo, pogotovo ako se zna da su dve dame godinama na "ratnoj nozi", iako su u javnosti pokušale da ostave drugačiji utisak, te čak i ćaskale pred utakmicu što nije promaklo kamerama. Ipak, na tribinama je bila druga priča.

 

 

Inače, njihov sukob počeo je odavno, a Selija navodno nikad nije volela Antonelu. Zapravo, priča se i da su se sukobile na sam dan venčanja. 

Dokaze o rivalstvu dve najvažnije žene u životu slavnog fudbalera mediji su dobili kada je Selija na dan venčanja pokušala da nadmaši svoju snaju: na proslavu je došla u beloj haljini koja je izgledala kao venčanica.

Nosila je dugu toaletu sa izvezenim dijamantima i čipkastim rubom koji je dodirivao pod, baš kao i venčanica njene nove snahe.

Navodno, nije pozvana jer je Antonela to zabranila, a kasnije su se pojavile priče o tome kako Antonela i Mesijeva strana porodice uopšte ne razgovaraju, iako se znaju od detinjstva, pa su za venčanje morali potpuno da razdvoje goste po stolovima i spratovima hotela - da bi se izbegli dalji sukobi.

Osim toga, poznato je i da je 2010. godine Selija prokomentarisala Antonelu rečima "ko je ona uopšte?", čime je stavila do znanja da baš i ne ceni izabranicu svog sina, a da li će se stvari promeniti u budućnosti, ostaje da vidimo, prenosi Wanted.rs

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading