Godinama su važili za jedan od najpoznatijih parova: Njihov poljubac posle finala Svetskog prvenstva upisan je u istoriju

K.Ć. Vesti 19.12.2022 09:05 0

Iker Kasiljas i Sara Karbonero su jedan od najpoznatijih parova u svetu više od 10 godina

Godinama su važili za jedan od najpoznatijih parova: Njihov poljubac posle finala Svetskog prvenstva upisan je u istoriju

EPA

Kada je Španac 2010. dao intervju svojoj devojci nakon pobede u finalu Svetskog prvenstva, srećno joj je dao nežni poljubac. Ova romantična scena ostala je u sećanju mnogih obožavalaca. Njih dvoje su uživali u svojoj ljubavi i podržavali jedno drugo tokom braka. Prošle godine supružnici su obavestili fanove o svom razvodu. Kasiljas i Sara su se sporazumno rastali i još uvek mogu da računaju jedan na drugog.

 

 

Sara Karbonero i Iker Kasiljas upoznali su se tokom Kupa u Južnoj Africi 2009. Nekoliko meseci kasnije postali su par.

U istoriju je ušla situacija sa Mundijala u Južnoj Africi 2010. kada je Španija posegnula za zlatom, a golman, dajući intervju svojoj devojci, nije izdržao i poljubio je pred kamerama. U to vreme, video je bio veoma popularan na mreži.

U martu 2016, Sara i Kasiljas su formalizovali svoju vezu. Par se tajno venčao na građanskoj ceremoniji. Ceremoniji je prisustvovalo svega nekoliko ljudi, a mediji su za venčanje sportiste i novinarke saznali tek deset dana nakon toga. „Bio je to prelep dan“, rekla je Sara.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading