Prva ljubav Nataše Bekvalac je TRAGIČNO nastradala: Posvetila mu je svoju NAJLEPŠU baladu

Vesti 15.12.2022 15:30 0

Najveću ranu na njenom srcu ostavila je prva ljubav Nataše Bekvalac

Prva ljubav Nataše Bekvalac je TRAGIČNO nastradala: Posvetila mu je svoju NAJLEPŠU baladu

Printscreen/Instagram

 

Bila je to njena prva velika ljubav, ona iz osetljivih tinejdžerskih godina, koja se ne zaboravlja. I on je voleo nju, ali imao je još jednu strast – moćne dvotočkaše. Nataša Bekvalac tada je imala 17 godina i već je znala da će muzika biti njena profesija, dok je njen dečko, pasionirani ljubitelj motora, uspešno studirao arhitekturu.

Ceo svet je bio njihov, ceo Novi Sad ih je znao. Često su krstarili gradom na motoru. Nažalost, strast prema brzoj vožnji koštala ga je života. Da zlo bude veće, tragedija se dogodila samo nekoliko desetina metara od mesta gde se danas nalazi kafana Danila Ikodinovića „Tako je suđeno“. Očigledno je suđeno bilo i lepoj pop zvezdi da se zaljubljuje u momke koji obožavaju motore i ne znaju za strah. Ali, kada brzina i šljašteći hrom jednom uđu u krv, stvaraju posebnu vrstu zavisnosti od koje se nije lako spasiti.

Iako u to vreme više nisu bili u vezi, a Nataša je uveliko snimala svoj prvi album, vrlo je teško podnela gubitak. Rana je zarasla ali ožiljak ostaje. Posvetila mu je i jednu od svojih najlepših balada - "Miris".

Jednom prilikom, dok su još bili zajedno, Danilo Ikodinović otkrio je da su motori i brza vožnja jedino oko čega se svađao sa Natašom. Proslavljenog vaterpolistu je upravo pad sa "jamahe" umalo koštao života, kasnije možda i braka sa zanosnom pevačicom.

BONUS VIDEO - Ispovest Velke Gelić, majke koja je sinu dala svoj bubreg


Komentari (0)
Loading