BEZ ĆERKE MARINE SE NIKAD NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI Jedan od "PRIJATELJA" imao je porodičnu dramu, a nakon teške dijagnoze za njegovu naslednicu sve se PROMENILO!

Najžena Vesti 31.10.2021 09:35 0

Kada se i retko proslavljeni glumac pojavi u medijima, uvek se pojavi sa ćerkom, a za to ima i dobar razlog

BEZ ĆERKE MARINE SE NIKAD NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI Jedan od "PRIJATELJA"  imao je porodičnu dramu, a nakon teške dijagnoze za njegovu naslednicu sve se PROMENILO!

Profimedia

Glumac Met Leblank najpoznatiji kao Džoi iz prijatelja je neverovatnom roditeljskom posvećenošću uspeo da pomogne ćerkici da se izleči, piše "radioaktivnikomarac".

Na desnoj ruci ima istetoviran lanac od bicikla i iznad piše "Marina" posvećenoj svojoj mezimici. 

Kada je imala 11 meseci njegovoj ćerkici je postavljena teška dijagnoza - problem s mozgom, jedan oblik displazije. To je uticalo na njene motorne sposobnosti, a i nije izgledala zdravo.

Doktori nisu davali dobre prognoze.

Da nevolja bude veća tada se Mat razveo od žene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

 


- Mislio sam da ću doživeti nervni slom. Neko vreme sam se posvetio samo ćerki Marini, maltene nisam izlazio iz kuće. Nisam želeo da se predam. Doktori su primetili da joj se stanje drastično poboljšava. Sa dve godine je bila mnogo bolje. Godinama nisam želeo da imam bilo kakav raspored, pa su i snimanja novih projekata trpela. Ali sve se isplatilo. Marina sada ima 17 godina i stanje joj je potpuno dobro. Najdraže mi je vreme provedeno s njom. Jako smo povezani i Marina je najbolje što mi se dogodilo u životu - rekao je Met nedavno za medije. 


 

Komentari (0)
Loading