Svet BRUJI o njihovom raskidu: Hari Stajls i Olivija Vajld stavili tačku na svoj odnos, a evo i zbog čega

K.Ć. Vesti 21.11.2022 13:06 0

Hari Stajls i Olivija Vajld odlučili su da naprave "pauzu u vezi" posle skoro dve godine zajedno, prenosi magazin Pipl, pozivajući se na izvor od poverenja

Svet BRUJI o njihovom raskidu: Hari Stajls i Olivija Vajld stavili tačku na svoj odnos, a evo i zbog čega

Profimedia

Veza 28-godišnjeg muzičara i 38-godišnje glumice i reditelja od početka je predmet brojnih kontroverzi. Kako su preneli strani mediji, "ekser u kovčeg" veze je bio zajednički rad na filmu "Ne brini, ljubavi moja" (2022).

Iako je par odlučio da raskine, planiraju da ostanu "bliski prijatelji". Stajls i Vajld su počeli da se viđaju zajedno u januaru 2021. i od početka su se suočili sa mnogim izazovima. 

Hari Stajls i Olivija Vajld. "Nisu mogli da izdrže pritisak"

Triler "Ne brini, dušo" debitovao je na bioskopskim platnima u jesen 2022. godine, ali od početka najviše emocija nije izazvala radnja same produkcije, već navodni sukob članova ekipe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

Obožavaoci su istraživali ljubavni trougao između Olivije Vajld (za koju je film bio test i glumačkih i rediteljskih veština), Harija Stajlsa i glumice Florens Pju. Rečeno je da su Vajld i Pju stalno u svađi zbog Vajldove ljubomore.

U međuvremenu, Florens Pju je optužila Vajlda za neprofesionalizam i pristrasnost: njen fokus na novog partnera negativno je uticao na konačni kvalitet filma i atmosferu na setu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

"Ovaj društveni pritisak im je bio veoma težak. Imali su mnogo uspona i padova tokom svoje veze ", otkriva izvor "Pipla" ukazujući na njihove "različite životne prioritete" kao zvaničan razlog rastave para.

Komentari (0)
Loading