Imale su roditelje iz "PAKLA": Kontrolisali su BRITNI 13 godina, a njenu sestru terali da uradi nešto MNOGO GORE!

Vesti 22.10.2021 17:38 0

Iako se po javnoj sceni dve sestre, Britni i Džejmi Lin Spirs, često "svađaju", nedavno su na površinu isplivali neki novi detalji u vezi njihove porodice koji su šokirali mnoge

Imale su roditelje iz "PAKLA": Kontrolisali su BRITNI 13 godina, a njenu sestru terali da uradi nešto MNOGO GORE!

Shutterstock

Sestra svetski poznate pevačice, o kojoj mediji bruje svakog dana, Džejmi Lin napisala je knjigu u kojoj je otkrila mnoge šokantne detalje o svojoj porodici.

Džejmi Lin, koja se takođe probija u industriji muzike, rešila je da prizna da kada je sa 16 godina zatrudnela njena porodica je insistirala da, tada mlada Džejmi abortira ili da se dete da na usvajanje, navodi u knjizi "Things I Should Have Said".

- Ljudi iz mog bliskog kruga došli su u moju sobu i pokušali da me uvere da imati bebu u mojim godinama je užasna greška. "To će ti uništiti karijeru. Premlada si. Ne znaš šta radiš. Postoje tablete koje možeš da uzmeš i rešiti ovaj problem, a mi ćemo ti pomoći. Znamo doktora", to su mi govorili. Svi oko mene samo su želeli da ovaj problem nestane - napisala je sestra čuvene pop dive. 

Međutim, kako i sama otkriva, roditelji su joj konfiskovali i telefon, a ni sa starijom sestrom nije smela da priča o ovome.

- Trebala mi je više nego ikad, a ona nije mogla da mi pomogne kad mi je bilo najpotrebnije... To da nisam smela da kažem svojoj sestri šta mi se događa boli me i dan danas - priznala je Džejmi Lin koja danas vodi prepirku sa sestrom preko društvenih mreža.

Međutim, njen otac je posle nekog vremena odlučio da će se nerođena beba dati na usvajanje i da je to finalni akt. Međutim, na kraju je Džejmin tim uspeo da ugovori saradnju sa magazinom "OK!" i njima da ekskluzivnu priču i fotografiju bebe kada se rodi.

Njena majka bila je jako razočarana kada je cela priča izašla u javnost, pa su se njih dve neko vreme skrivale od očiju javnosti.

Međutim, dok je bila sama sa majkom pretrpela je mnoge "niske udarce".

- Uzela je moju omiljenu jaknu i na leđima napisala "razočaranje" - otkrila je Džejmi u navedenoj knjizi, prenosi "TMZ".

Komentari (0)
Loading