Sve žene Petra Strugara: Samo par meseci nakon njegovog RAZVODA usledile su glasine da je sada sa OVOM glumicom!

Vesti 28.10.2022 17:35 0

Njegovom šarmu retko koja žena može da odoli

Sve žene Petra Strugara: Samo par meseci nakon njegovog RAZVODA usledile su glasine da je sada sa OVOM glumicom!

Printscreen/Youtube

Miljenik žena, Petar Strugar, zasenio je publiku u raznim ulogama,  a nedavno su on i njegova izabranica Olja rešili su da se rastanu nakon dve godine zajedničkog života.

Oni su se rastali u miru i ostali u dobrim prijateljskim odnosima zbog dobrobit njihovog sina Ive. 

Pre nego što je dobio sina Ivu sa Oljom, Petar je bio u vezi sa pevačicom Milicom Todorović. Glumac i pevačica nekoliko meseci bili su zajedno, a onda je se desio raskid. 

- Konj je presudio. Konj nas je sastavio, on nas je i rastavio. Šalim se. Kad ne ide, onda ne ide. To je jedini emotivni fejl (promašaj) koji sam imala. Nismo se slagali energetski. Ja sam na jednoj strani, on je po ceo dan s konjima i to je to - rekla je Milica za Kurir TV.

Petru je pre skoro deceniju bio u braku sa šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić. Oni su odlučili da se venčaju nakon dve godine zabavljanja venčali 2013. na intimnoj proslavi u Zemunu, a u junu 2014. dobili sina Zariju.

Nakon godinu dana posle venčanja usledio je razvod. 

 

 

Ivana glumi u Beogradskom dramskom pozorištu i takođe deli ljubav prema konjima, kao i Petar. Ona je jednom prilikom na pitanje medija kako vaspitava sina, a i kako on reaguje na njenu profesiju rekla:

- Njemu je normalan i moj i Petrov posao. Deca lakše prihvataju stvari, okviri normalnog su relativna stvar. Meni je važno da čime god da se bavi, da ga to ispunjava - ispričala je Ivana.

 

 

Sada je priča o navodnoj njegovoj vezi sa Kalinom Kovačević, ali oni negiraju celokupnu priču.

 

 

- Kalina i Petar su najbolji drugari. Znamo da to nije vest kao što bi bila emotivna romansa, ali tako je kako je. Kako bismo zaustavili neosnovane glasine, pozdravljamo zainteresovane medije i poručujemo da smo kroz dve zajedničke predstave zaista približili i postali najbolji prijatelji, skoro kao brat i sestra. Sve ostalo su neosnovani tračevi - toji u objavi, a potom je ripostovao i objavu Kaline Kovačević, koja je napisala isto.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading