"Gledam ženu i ne verujem": Ovo je supruga Zinedin Zidana s kojom je 28 godina u braku

K.Ć. Vesti 09.08.2022 21:15 0

Francuski fudbalski velikan je u skladnom braku s lijepom Veronikom

"Gledam ženu i ne verujem": Ovo je supruga Zinedin Zidana s kojom je 28 godina u braku

Shutterstock

Njih dvoje su u braku od 1994. godine i imaju četvoro sinova.

Kada je u zimu 1989. sasvim nenadano upoznao lepu plesačicu Veroniku, nije se ni nadao da gleda u ženu svog života. Danas, 33 godina kasnije, Zinedin Zidane s ponosom i mnogo ljubavi priča o supruzi s kojom ima četvero dece i za koju kaže da je stub njihove porodice.

– Šestog februara upoznao sam svoju suprugu i to u Cannesu gde je padao sneg. U snegu sam zagubio svoj sat, a u tom trenutku upoznao sam Veronik. Zajedno smo čak 33 godinu. Mnogo joj toga dugujem. Uvek sam na nju mogao da računam - rekao je francuski bivši fudbaler jednom prilikom.

Objasnio je da bi njegov život bez nje bio izuzetno prazan, te da je upravo ona ta koja je svima veliki oslonac u porodici.

– Uvek je u svemu bila prisutna i kada smo prolazili teška razdoblja ali i ona prekrasna. Nije odustajala od nas nikada. Uvek je bila pozitivna, uvek uz decu i mene i gurala nas napred. Mnogo joj na tome moramo zahvaliti. Mnogo smo toga proživeli zajedno i zato joj još jednom kažem hvala. Imamo divnih 28 godina braka iza nas, a ona mi je uz majku najposebnija i najvažnija žena u životu - rekao je Zidan.

 

 

Par zajedno ima 27-godišnjeg sina Enza, 24-godišnjeg Luku, 20-godišnjeg Tea te 16-godišnjeg Eliaza. Nedavno su postali deka i baka, krajem maja kada je njihov najstariji nasljednik dobio kćer Siju.

Ispod njihove fotografije se samo nižu komentari, ljudi su zadivljeni njenim izgledom.

"Gledam ženu i ne verujem da je sve ovo izašlo iz nje!"

"Kakva prelepa porodica "

"Divna fotka, uvek sam voleo ovog majstora igre."

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading