Nakon 13 godina zajedničkog života i četvoro dece: Evo zašto se Mirka i Vujadin još uvek nisu venčali?

T.Đ Vesti 02.10.2021 12:00 4

Glumica Mirka Vasiljević porodila se juče, i na svet donela devojčicu kojoj su ona i njen partner, fudbaler Vujadin Savić dali retko ime

Nakon 13 godina zajedničkog života i četvoro dece: Evo zašto se Mirka i Vujadin još uvek nisu venčali?

Alo

Mirkina i Vujadinova naslednica, na predlog njihovo troje dece, dobila je ime Anika. Glumica je nakon porođaja potvrdila je novinarska saznanja i istakla da je sve proteklo u najboljem redu i da se ona i beba osećaju dobro.

- Hvala na čestitkama. Sve je u redu, beba i ja smo odlično. Deca su predložila da se zove Anika - rekla je Mirka. 

Iako se mnogi pitaju zašto Mirka i Vujadin posle toliko godina zajedničkog života i sada već četvoro dece nisu izgovorili sudbonosno "da".

Nakon 13 godina zajedničkog života i četvoro dece: Evo zašto se Mirka i Vujadin još uvek nisu venčali?

Alo

 

 

Proslavljeni fudbaler i legenda jugoslovenskog fudbala otkrio je razlog. 

MIRKA JE DANAS RODILA ČETVRTO DETE Ovako je lepa glumica upoznala Vujadina Savića!

– Ne mogu da stignu da se venčaju, jer on hoće da to bude samo 29. maja, tada je Zvezda postala prvak Evrope. Svoje prvo dvoje dece je krstio na taj dan. Prošle godine su tada igrali prvenstvo zbog ove korone. Hoće Vujadin da se ženi, nije problem, ali samo 29. maja. Ja mu kažem: “Aman, čoveče, je l’ si kršten? Pa tad se igra prvenstvo.” I tako, oženiće se, nije problem. A drugi problem je, i to se slažem s Mirkom, to što on hoće da zove, da je po njegovom, 800 do 1.000 ljudi na svadbu. Mirka želi samo najbliže i drugare njihove, nek rade kako hoće – uz osmeh je otkrio Dule Savić za Alo.

Komentari (4)
Loading
Весна
02.10.2021 13:15

Битно jе да су сречни,да су им деца жива и здрава а брак званично или не ,за мене jе ово прави брак папири нису битни. Желим им свако добро.

Zoran
02.10.2021 17:59

"Proslavljeni fudbaler i legenda jugoslovenskog fudbala"!?!?!?! Preteraste malo. Nije ni jedno, ni drugo! Jednostavno, fudbaler!

Mile
03.10.2021 12:44

@Zoran - Misli se na Duleta Savica,oca Vujadina,ja nisam zvezdas,ali Dule jeste bio legenda yu fudbala,ok,posle Moce Vukotica,al ipak igracina

Stevan
14.10.2021 08:27

@Zoran - Verovatno su mislili na njegovog ćaću ...😉