Glavne uloge su već dodeljene, evo ko će glumiti Daru i njenu neodoljivu braću: Stiže nam SERIJA "Dara iz Jasenovca" na oduševljenje publike!

Najžena/Novosti Vesti 28.09.2021 17:52 0

Ova vesti obradovala je brojnu publiku koji su zavoleli Daru

Glavne uloge su već dodeljene, evo ko će glumiti Daru i njenu neodoljivu braću: Stiže nam SERIJA "Dara iz Jasenovca" na oduševljenje publike!

Printscreen/Instagram

Film Predraga Gage Antonijevića "Dara iz Jasenovca" izazvao je burne reakcije domaće i svetske javnosti, a uskoro ćemo gledati i istoimenu seriju u kojoj će biti prikazani susret i sudbina glavnih junaka 50 godina kasnije. 

"Dara iz Jasenovca" RASPLAKALA je celu Srbiju, a sada je objavila fotografiju sa rođenom braćom - ovi dečaci su jednostavno NEODOLJIVI!

- Razmišljao sam o 'Oluji', ali sam odustao. 'Oluja' bi na ovu 'Daru', koja počinje zbegom, bila zbeg na zbeg. Sredinom oktobra trebalo bi da radimo otvaranje serije 'Dara iz Jasenovca', susret Dare i Bude pedeset godina kasnije. Ljubomir Bandović će igrati Budu, a Mirjana Karanović će igrati Daru. Veoma sam uzbuđen što ću režirati, scenario je odličan, a njih dvoje su genijalni glumci", otkrio je Gaga Antonijević."Radio sam sa oboma ranije, i znam da je tu nebo granica. Biće to sjajno otvaranje kojim će se zaokružiti taj ciklus. Znamo da su neka deca preživela, ali i da su braća i sestre bili razdvojeni, poslati po hrvatskim kućama, pokatoličeni… Mnogi od njih se više nikada nisu sreli, iako su preživeli. Neki jesu, ustanovili su ko su i odakle su, a neki se traže do današnjeg dana. Zato mi je važno da se ciklus zatvori, da njih dvoje na kraju odlaze, ali ne znamo koja im je sudbina -  dodao je Antonijević.

Komentari (0)
Loading