Marko Jarić je LJUBIO svetske lepotice: Sve su ličile JEDNA na drugu, a sa jednom je malo falilo da ode pred OLTAR!

Vesti 12.10.2022 16:36 0

Marko Jarić danas proslavlja svoj 44. rođendan

Marko Jarić je LJUBIO svetske lepotice: Sve su ličile JEDNA na drugu, a sa jednom je malo falilo da ode pred OLTAR!

Shutterstock

Sudeći po fotografijama koje deli Jarić povremeno deli na društvenim mrežama, on je i dalje u odličnoj formi i deluje izuzetno mladoliko. Bivši srpski košarkaš rado deli fotografije sa ćerkama Valentinom i Sijenom, koje je dobio u braku sa slavnom manekenkom Adrijanom Limom. Uprkos tome što su se rastali pre šest godina, par je i dalje u odličnim odnosima. Za razliku od čuvene brazilske lepotice, Jarić se trudi da svoj ljubavni život čuva kao zmija noge. Ipak, i on je u više navrata sniman u društvu misterioznih žena koje su, mnogi će se složiti, izuzetno podsećale na njegovu veliku ljubav Adrijanu.

Marko već dugi niz godina živi u SAD dok su mu roditelji u Beogradu. Košarkaš u penziji privukao je veliku pažnju po dolasku u rodni grad, baš kao što je njegov ljubavni život oduvek izazivao veliko interesovanje.

Jedini period kada je bio „otvorena knjiga“ bio je tokom veze i braka sa brazilskom lepoticom Adrijanom Limom (41). Par je vezu započeo u junu 2006. godine, a venčali su se u februaru 2009. Prvu ćerku Valentinu dobili su u novembru 2009. godine, a manekenka je svojevremeno otkrila da je zadržala nevinost zbog braka sa Jarićem.

Par se razišao 2014. godine, a zvanično su se razveli 2016. godine. Od tada se Marko povezuje sa brojnim lepoticama. Sa manekenkom Boni Janinom Miler (30) započeo je vezu 2018. i dugo je, čak godinu dana, skrivao od javnosti. Ipak, u jednom trenutku je odlučio da ne želi da čuva njihovu ljubav u tajnosti i mogli su se videti na plaži i krstarenjima.


Kružile su glasine da je njihova veridba samo pitanje vremena, ali su raskinuli posle tri i po godine veze. Kako prenose strani mediji, vest je mnoge iznenadila jer je Boni otvoreno rekla da želi da se uda i ima decu. Srpski mediji su nakon toga preneli da je Jarić zaveo srpsku pevačicu Milicu Todorović, ali niko od od njih nikada nije komentarisao te postove.


Inače, Marko je svojevremeno bio u ljubavi sa Sandrom Nikolić, koja je 2005. godine udajom za ruskog milijardera Andreja Meljničenka postala najbogatija Srpkinja. Košarkaš i Sandra bili su u vezi godinu dana. Jarić su povezivali i sa manekenkom Nevenom Milićević, a tokom Evropskog prvenstva u košarci 2001. povezivali su ga pevačicom Nives Celzijus. Srpski mediji su ga nakon toga povezali sa voditeljkom Oljom Crnogorac, a zaveo je i bivšu verenicu Džordža Klunija, Italijanku Elisabetu Kanalis.


Njegovim čarima nije odolela ni glumica iz hit serije "Baywatch" Đina Li Nolin, kao ni ruska manekenka Elena Rogožina sa kojom je živeo na Beverli Hilsu. Osim toga, Jarić je bio povezan sa hrvatskom manekenkom Ninom Morić i srpskom pevačicom Anom Nikolić.

 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading