Kraljica ELIZABETA kupila nova KOLA: "Autić" je koštao preko 8 miliona DINARA, a evo za šta će joj služiti

K.Ć. Vesti 29.03.2022 14:22 0

Kraljica Elizabeta II, koja se već neko vreme žali na probleme prilikom hodanja, smislila je novo, funkcionalno rešenje koje će joj pomoći u svakodnevnim izazovima

Kraljica ELIZABETA kupila nova KOLA: "Autić" je koštao preko 8 miliona DINARA, a evo za šta će joj služiti

Tanjug

Prepoznat je kao rols-rojs među kolima za golf, model Monako danske kompanije Garia. Vozilo je koštalo impresivnu sumu od 62 hiljade. funti. (8.640.800 dinara).

Novo, neobično vozilo pridružilo se parkingu britanskog monarha

Ekskluzivna kola za golf omogućiće kraljici da se slobodno kreće po dvorcu Vindzor brzinom od 69 km/h. Oprema mašine uključuje, između ostalog multimedijalni sadržaj i frižider.

Vozilo je isporučeno u zamak pre dve nedelje i Elizabeta II je uspela da ga testira sa svojim voljenim psima korgi.

Britanski monarh koristi štap za hodanje oko pola godine, a u svom velelepnom zamku u Balmoralu, gde je volela da provodi, između ostalih, letovanja, sa princom Filipom i decom, postavljen je lift. Kraljica Elizabeta II , međutim, prema izveštajima britanske štampe, dosledno odbija da koristi kolica, što bi za nju moglo biti problematično.

Na sreću, u garaži kraljice Elizabete II pojavila se nova kola, zahvaljujući kojoj će ona moći bez problema da uživa u čarima okoline zamka Vindzor. Reč je o luksuznom autu za golf danske kompanije Garia, preneo je Dejli mejl. Monako je, jer se tako zove model koji je kraljica kupila, koštao 62 hiljade. funt i omogućava vam da putujete 80 km sa jednim punjenjem baterije.

Kolica za golf Elizabeta II ubrzava do 69 km / h.

Kola za golf kraljice Elizabete II mogu dostići maksimalnu brzinu od 69 km / h. Pored standardne opreme, uključuje multimedijalni centar sa velikim displejom, koji treba da pruži zabavu za monarha, frižider, funkcionalne držače za piće i ekran od 10,1 inča pored volana, na kome se nalaze mape i svetski sat.

Vozilo Garia je takođe opremljeno aluminijumskim felnama od 14 inča, izbornim režimom vožnje, prtljažnikom koji se može zaključati, Blutut zvučnicima i grejanim vetrobranom. Kolica, koja su nazvana Kraljičin auto, isporučena su u zamak Vindzor pre dve nedelje i trebalo je da ih kraljica testira sa svojim voljenim korgijima.

- Nedavno je prošla kroz mnoge fizičke bitke zbog koronavirusa i uganuća, što bi pogodilo bilo koga, a kamoli nekog ko puni 96 godina. Kolica su novi dodatak zamku i svi misle da je to odlična ideja ... definitivno će odgovarati kraljici i nadamo se da će joj pomoći da ispuni svoje obaveze - rekao je izvor iz palate u intervjuu za dnevni list Sun.

Komentari (0)
Loading