Zaklela se na VEČNU LJUBAV uz Akijeve stihove: Nataša Pavlović uz DIRLJIVE reči podelila još neviđene fotografije pokojnog PEVAČA

K.Ć Vesti 23.01.2022 11:51 0

Nakon njegove smrti voditeljka Nataša Pavlović je slomljena, on joj je bio omiljeni pevač svih vremena

Zaklela se na VEČNU LJUBAV uz Akijeve stihove: Nataša Pavlović uz DIRLJIVE reči podelila još neviđene fotografije pokojnog PEVAČA

Printscreen/Instagram

Na svom Instagram profilu Nataša je podelila jednu od uspomena koje je doživela sa preminulim pevačem Akijem, a fotografija je raznežila mnoge.

- Zagreb, Knezija, neboder u Braće Cvijića, išla sam kao i skoro svakog dana kod moje Edite, prijateljice iz razreda. Ulazim u lift, a u njemu Aki. Glavom i bradom, Aki. Od treme sam jedva izustila “Zdravo”. Kasnije mi je bilo krivo što nisam imala hrabrosti da mu kažem da mi je omiljeni pevač, da ga stalno slušamo i da za nas ne postoji bolji. Ali hej, tog mog ponosa kad sam po školi pricala s kim sam se vozila - napisala je u dahu Nataša i nastavila:

- Beograd, Topolska, mnogo godina kasnije. Verila sam se to veče. Na žurci svi dragi prijatelji, stigli kao iznenađenje od mog budućeg, da proslavimo. Srećnija ne mogu biti. A onda čujem dobro poznat, posebne boje glas: ”Dobra večer, čestitam na zarukama”. Aki. Glavom i bradom, Aki. Energiju te noći ne umem preneti. Male su reči. Ali hej, tog mog ponosa što sam imala čast da tu noć pevamo pesme ljubavne… sa jedinim, neponovljivim Akijem. Skoro kao onda kada sam ga srela u liftu - završava voditeljka sa setom.

Pavlovićeva nikada neće zaboraviti veče kada se uz stihove neponovljivog muzičara obećala na večnu ljubav svom izabraniku. Akijeva emocija i sastav "Parni valjak" zauvek će biti u srcu istinskih ljubitelje pop muzike.

Komentari (0)
Loading