Princ Čarls godinama VARAO princezu DAJANU?! Evo koja svetski poznata GLUMICA je bila njegova velika ljubav!

Najžena Vesti 30.12.2021 13:22 3

Jedan od najstarijih tračeva u svetu slavnih jeste onaj o princu od Velsa i prvom u redu za britanski tron i čuvenoj oskarovki.

Princ Čarls godinama VARAO princezu DAJANU?! Evo koja svetski poznata GLUMICA je bila njegova velika ljubav!

EPA

Teško da bi neko uopšte pomislio da ovo dvoje ljudi ima o čemu da razgovara, ali pojedini da tvrde da su radili i više od ćaskanja...

I vrapci na granama znaju da je Čarls, princ od Velsa, od samo početka braka varao princezu Dajanu sa ženom svog života Kamilom Parker Bouls, koju je kasnije i oženio.

Međutim, daleko od toga da je ona jedina s kojom je prestolonaslednik britanskog trona povezivan! Štaviše, šuškalo se da je on šarmirao jednu veliku zvezdu...

Prve glasine o tome da se princ od Velsa viđao s američkom pevačicom Barbarom Strajsend pojavile su se devedesetih godina, nakon što je ona na njegov poziv nastupila na jednom humanitarnom događaju 1994. godine.

Princ Čarls godinama VARAO princezu DAJANU?! Evo koja svetski poznata GLUMICA je bila njegova velika ljubav!

Profimedia

 

 

Ipak, upoznali su se mnogo ranije.  Navodno su se prvi put sreli 1974, kada je princ Čarls bio u poseti na setu njenog filma Funny Lady. Navodno su im se putevi ukrstili više puta u toku životu, a poznato je da je princ posetio Strajsendovu u studiju u kojem je snimala u Los Anđelesu.

- Čarls je kao mladić bio zaljubljen u Barbru Strajsend. Čak je dok je bio na Kembridžu imao njen poster na zidu - svojevremeno je napisao je Kristofer Andersen u knjizi "Igra kruna". On je dodao da su princ i pevačica i glumica navodno imali i tajni sastanak u Los Anđelesu koji je opisao kao "privatna čajanka".

Naravno, ni Čarls ni Barbra nisu komentarisali ove glasine iako se muzička zvezda i oskarovka osvrnula na njih. Ona je tokom jednog koncerta u Londonu pokazala publici svoje fotografije s princem od Velsa s naslovima o njihovoj "aferi" i izjavila:


- Da sam bolje odigrala, mogla sam da budem prva jevrejska princeza!

 

 

Komentari (3)
Loading
dragan
30.12.2021 18:15

A on lepotan, u pm...

petar golemi
31.12.2021 14:40

slican se slicnom radovao......

Jovana
11.01.2022 10:42

Zaljubila se u njegovu lepotu, baš kao što se on zaljubio u lepu kamilu.