Oglasile se komšije: Šta se dešava kada princeza Kejt pokuca na vrata za Noć veštica?

Slobodanka Ćorić Vesti 28.10.2024 14:35 0

"Za sve koji sumnjaju da su Vilijam i Kejt sasvim obični ljudi... Kejt se pojavila sa svojom decom na vratima u Londonu za Noć veštica"

Will WARR / AFP / Profimedia

Will WARR / AFP / Profimedia

Deca princa Vilijama i Kejt Midlton trenutno uživaju u jesenjim školskim praznicima u Lambrooku, a simpatični trio, princ Đordž, princeza Šarlot i princ Luis, biće slobodni i na praznik koji je omiljen mnogoj deci - Noć veštica.

I u kraljevskoj porodici, bar sudeći prema fotografiji koju je prošle godine objavio magazin Hello!, obeležava se Noć veštica.

Na toj fotografiji čitatelji su mogli da vide kako Kejt Midlton stoji ispred susedovih vrata u Londonu sa svojom decom, pridružujući se klasičnoj tradiciji "trik ili poslastica" na Noć veštica, koja ima za cilj sakupljanje slatkiša. Iako je ta fotografija snimljena izdaleka, pa je bilo teško reći koje su kostime deca nosila, princeza Kejt je viđena kako drži torbu - možda baš da pokupi slatkiše za Noć veštica!

"Za sve koji sumnjaju da su Vilijam i Kejt sasvim obični ljudi... Kejt se pojavila sa svojom decom na vratima u Londonu za Noć veštica", napisao je tada sused poznate porodice, Džej Rutland, suprug britanske naslednice balkanskih korena Tamare Eklston, čiji je dom u istom području kao i Kensingtonska palata, gde su Vilijam i Kejt živeli.

Princ i princeza od Velsa preselili su se u Vindzor 2022. godine, gde su se smestili u Adelaide Cottage i upisali svoju decu u Lambrook. Ranije upućeni izvor rekao je da princ Vilijam voli "normalnu" rutinu koju princeza Kejt nastoji praktikovati u njihovoj porodici, kako bi njihovo detinjstvo učinili što običnijim.

"Njihova deca su jako zadovoljna životom. Veliki deo toga donosi ta jedna normalnost koju Kejt unosi u porodicu, kako je ona sama odrastala, a to se Vilijamu jako sviđa", rekao je izvor. Ovo nije prvi put da je Džej pohvalio Kejt i Vilijama za njihovo roditeljstvo, budući da je prošlog meseca tokom pitanja i odgovora na svom Instagram računu spomenuo iskreni susret.

"Kejt je pokucala na naša vrata u Londonu s decom za Noć veštica uz 'trik ili poslastica'. Vrlo je prijateljski raspoložena i prizemna", dodao je.

Čini se da su tradicije Noći veštica oduvek bile vrlo bliske Midltonovima. Mama princeze Kejt, Karol Midlton, ranije je na društvenim mrežama progovorila o najdražem delu godine.

"Noć veštica je za mene vrhunac jeseni. Još uvek se sećam zabava i strahova iz svog detinjstva; prilike da se obučem u kostim, ukrasim bundeve i idem u akciju 'trik ili poslastica'", napisala je Karol na Instagramu za Party Pieces 2022. godine, godinu pre nego što je prodala posao s opremom za zabave koji je sama pokrenula.

Nastavila je: "Ove godine čak sam uzgajala vlastite bundeve, pa se radujem što ću ih ukrasiti sa svojim najdražima."

I dok Đordž, Šarlot i Luis odrastaju kao deo kraljevske porodice, njihovi kostimi za Noć veštica mogli bi biti kao i kod svih ostalih. Kako se pisalo, 2019. godine princeza Kejt je uočena u supermarketu u Norfolku kako sa svoje dvoje starije dece kupuje kostime za Noć veštica.

Komentari (0)
Loading