Britanski zavodnik otkrio da je fasciniran Pamelom Anderson: Ni ona mu nije ostala dužna, a evo kako su se zbližili

Tatjana Badarević Vesti 26.10.2024 14:50 0

Glumci su trenutnu slobodni, a zajedno su glumili u filmu "Goli pištolj"

Pamela

ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glavne zvezde novog filma "Goli pištolj" imaju samo reči hvale jedno za drugo nakon vremena provedenog na filmskog setu.

Glumica i aktivistkinja Pamela Anderson (57) nahvalila je u nedavnom intervjuu Lijama Nisona (72), rekavši da je "džentlmen", nakon što je on rekao za People Magazine da je "ludo zaljubljen" u nju.

"On izvlači najbolje iz vas... s poštovanjem, ljubaznošću i dubinom iskustva. Bila mi je apsolutna čast raditi s njim", rekla je glumica. Par je zajedno snimao film "Goli pištolj", rimejk kultne krimi komedije.

 

 

Rekla je da je iskreno brinuo o njoj - "omotao je svoj kaput oko mene kad mi je bilo hladno".

Napravila mu je hleb i kolačiće i ostavila mu ih u njegovoj svlačionici. Veliki britanski glumac nije joj ostao dužan.

"Ludo sam zaljubljen u Pamelu. S njom je naprosto sjajno raditi. Ne mogu o njoj izneti dovoljno komplimenata, biću potpuno iskren. Duhovita je, s njom je jednostavno raditi. U filmu će biti sjajna", rekao je za People.

Nison je nedavno rekao da više ne traži ljubav. U svom poslednjem intervju rekao je da je "sve to prošao" i izrazio nezainteresovanost za novu ljubavnu vezu.

 

 

Nison je bio u braku sa Natašom Ričardson od 1994. do 2009. godine, no ona je tragično preminula usled teške povrede zadobijene u skijaškoj nesreći. Glumac je u međuvremenu izlazio sa Frejom St. Džonstom, ali par se razišao nakon dve godine.

Iako ne traži novu ljubav, ljubavi mu ne nedostaje jer većinu vremena provodi u poslu, čitanju ili gleda filmove sa sinovima, Majklom i Danielom.

"Neverovatno sam sretan. Nikad, nikad to ne zaboravljam. Čak i nakon lošeg dana na filmskom setu, na primer, uvek se ugrizem i kažem: ‘Hajde, hajde. Nemam se na šta žaliti.‘ I to je istina. Mislim da bi Nataša bila ponosna, nadam se", rekao je Nison.

Komentari (0)
Loading