Predvidela smrt Lijama Pejna? Žena objavila jeziv video samo 2 dana pre nego što je pevač izgubio život, mreže se uzdrmale

Vesti 25.10.2024 15:37 0

Argentinska policija i tužilaštvo pokrenuli su istragu, klasifikujući ovu tragediju kao ,,smrt pod nepoznatim okolnostima"

Lijam

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svet je i dalje u neverici zbog tragične smrti engleskog pevača Lijama Pejna, bivšeg člana popularnog benda ,,One Direction".

Pevač je izgubio život tako što je prošle srede, 16. oktobra pao sa terase na trećem spratu hotela ,,CasaSur" u Buenos Ajresu, u Argentini.

Ostavila ga je

Na putovanju mu je društvo pravila njegova devojka, influenserka Kejt Kesidi, koja ga je odlučila da se vrati kući dva dana pre njegove smrti jer se njihov odmor od pet dana pretvorio u boravak od dve nedelje, što njoj nije odgovaralo. 

Par je prvobitno otputovao u Argentinu kako bi podržao Lijamovog kolegu i prijatelja Nila Horana koji je tamo imao koncert. Kejt je potom odlučila da napusti Argentinu i ostavi Lijama samog dva dana pre njegove smrti.

Bliska prijateljica Lijama Pejna je otkrila da su poslednje poruke koje joj je pevač poslao svega nekoliko sati pre nego što je preminuo u sredu popodne.

Profimedia

Profimedia

 

Lijam (31) je u ponedeljak poslao poruku Džodi da je pita šta radi. Ona je odgovorila da je bila sa svojim sinom Džeksonom u teretani, a Lijam je odgovorio: ,,Lepo".

Kasnije joj je poslao fotografiju na kojoj sedi na svom krevetu u svojoj hotelskoj sobi u argentinskoj prestonici Buenos Ajresu, sa rukom na čelu.

Ona je odgovorila: ,,Izvini mi smo kući, poljubac."

Istraga

Argentinska policija i tužilaštvo pokrenuli su istragu, klasifikujući ovu tragediju kao ,,smrt pod nepoznatim okolnostima".

U isto vreme, pokrenuta je potraga za dilerom droge koji je, prema sumnjama, mogao biti povezan sa tragičnim događajem te noći.

U najnovijim vestima danas, preliminarni rezultati toksikoloških testova Pejnovih ostataka pronašli su tragove kokaina, benzodiazepina, krek kokaina i 'ružičastog kokaina' koji je kombinacija metamfetamina, ketamina i MDMA.

app

AP Photo/Nicholas Bamulanzeki

 

Dok se nastavljaju ispitivanja supstanci – belog praha, tragova hemijskih kristala i lekova na recept – pronađenih u njegovom apartmanu u hotelu, rezultati obdukcije njegovog tela su završeni.

Utvrđeno je da je pevač preminuo odmah od višestrukih povreda, uključujući frakturu lobanje, nakon pada sa trećeg sprata.

U njegovoj hotelskoj sobi je takođe pronađena improvizovana aluminijumska lula, koja se obično koristi za pušenje krek kokaina, prema novinskim izveštajima.

Supstance i depresija

Javnost je bila upućena da je Lijam godinama imao problema sa alholom i drugim supstancama, te da je patio od depresije. Takođe je bilo poznato da je izdavačka kuća ,,Universal Music" odlučila da stavi pevačev novi album sa strane, što je navodno izazvalo nezadovoljstvo kod Lijama.

Izvor je izjavio za Daily Mail: ,,Lijam je želeo da stvara muziku koju voli, ali njegova izdavačka kuća je verovala da to neće osvojiti obožavaoce 'One Direction'-a, pa je bilo nesuglasica oko načina na koji je njegov brend treba da se promoviše."

Fanovi su takođe primetili da je pevač neposredno pred smrt skinuo lančić sa priveskom u obliku zihernadle koja nose osobe koje su pokušale da izvrše samoubistvo kao obećanje da neće ponovo pokušati. Ovo je mnoge navelo da pomisle da je Lijam dao ruku na sebe. 

Predvidela smrt

Međutim, verovatno najbizarnija činjenica je ona koju je kreatorka sadržaja ,,ashtyn444" podelila na TikTok-u samo nekoliko dana pre smrti pevača. 

Ona je objavila video snimak pod imenom: ,,Moja najnovija teorija o 'One Direction'-u" u kome je izjavila:

,,Moja najnovija teorija je da će se bend jednog dana ponovo okupiti ali da će ih biti četvorica umesto petorice"

 

@jumperplugs

A Girl predicted Liam Payne’s de*th😳 ♬ original sound - Jumper Plugs

 

Nastavila je rekavši da će Lijam preminti, a ne Zejn i dodala da veruje da će se to desiti jer su kazaljke na satu pokazivale 4:44. Lijam je poginuo samo dana kasnije.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Merlinovu pesmu koju svi znamo, Dino je pisao na psihijatriji! #najzena #zena #fypシ゚ #fyp #goviral #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading