"Ne postoji bol, ali postoji tuga": Otac slavne glumice progovorio o narušenom odnosu sa svojom ćerkom

Tatjana Badarević Vesti 24.10.2024 09:28 0

Slavni glumac i njegova ćerka, takođe glumica, nemaju bajnu vezu, a o svemu je on pisao u svojim memoarima

Ema

Amy Price / Zuma Press / Profimedia

Slavni glumac Erik Roberts progovorio je o odnosu sa ćerkom Emom Roberts, koji u poslednjih nekoliko godina nije baš najbolji, prenose strani mediji.

Glumac je gostovao u podkastu "Inside of You" gde je pričao o najtežem periodu svog života, odnosno kad se odnos njega i njegove ćerke pogoršao.

"Ne postoji bol, ali postoji tuga zbog, najverovatnije, nesporazuma koji ćemo svi imati zauvek. Jer, svi smo ljudi", rekao je on. Dodao je i kako je o njihovom odnosu pisao u svojim memoarima "Runaway Train: Or the Story of My Life So Far". Voditelji su ga pitali i da li je poglavlje o Emi bilo veliko, na šta je on odgovorio: "Trebalo bi biti. Problem je u tome što je neodredivo, tako da ću ostaviti da vi presudite."

Glumac je rekao i da je dobio novu perspektivu odnosa sa ćerkom nakon što je postao deda. "Počeo sam da prihvatam to kod sebe nakon što su mi se rodili unuci. Pogotovo 5-godišnjakinja, ona je bila prva i bila je devojčica i svideo sam joj se", rekao je on pa istakao da njegova najstarija unuka liči na Emu što ga podseća na "ono što nije imao".

Roberts je rekao i da je poglavlje o odnosu sa ćerkom, koja se takođe bavi glumom, za njega lično bilo najbolnije. "Napisati to bilo je najteže. Cela knjiga je bila teška za pisanje i nisam hteo da je napišem", rekao je on.

Erik je ranije ove godine rekao kako je ponosan na Emu, a priznao je i da mu je jedan od njenih najdražih filmova "Maybe I Do", romantična komedija iz 2023. godine. Inače, Erik je Emu dobio s bivšom partnerkom Kelly Kaningem 1991. godine.

Komentari (0)
Loading