"Toliko sam bila uzbuđena da su morali da prekinu snimanje": Nikol Kidman o ulozi u filmu koji obiluje intimnim scenama

Tatjana Badarević Vesti 23.10.2024 14:38 0

Glumica u filmu glumi direktorku firme koja započinje aferu s puno mlađim pripravnikom

Nikol Kidman

Printscreen/Youtube

Glumica Nikol Kidman ima glavnu ulogu u filmu "Babygirl" koji u američke bioskope stiže 25. decembra, a za isti film je dobila i nagradu za najbolju glumicu na filmskom festivalu u Veneciji. Sada se prisetila snimanja filma te rekla kako je bila "toliko uzbuđena tokom snimanja erotskih scena" da su morali da zaustave snimanje.

U filmu Nikol glumi moćnu direktoku koja započinje aferu s mlađim pripravnikom, a u intervjuu za The Sun otkrila je da joj je često bilo previše da se nosi sa izvođenjem scena sa Harisonom Dikinsonom i Antoniom Banderasom, koji glumi njenog supruga.

 

 

"Postojala je ogromna količina deljenja i poverenja, a zatim i frustracije. Bilo je kao: ‘Ne diraj me‘. U nekim trenucima tokom snimanja sam razmišljala da više ne želim doživljavam orgazme. Nemojte mi se približavati. Mrzim da radim ovo. Ne zanima me hoću li više ikada biti taknuta u životu. Dosta mi je. To je bilo prisutno celo vreme tako da je izgledalo skoro kao ‘burnout‘", ispričala je Kidman.

Rediteljka filma Halina Reijn je inspiraciju za film dobila iz filma "Basic Instinct" u kojem su glumili Šeron Stoun i Majkl Daglas, a inspirisala ju je i priča o ženi koja "nikada nije iskusila intimno zadovoljstvo" tokom 25 godina braka. Nikol je film privukao zbog toga što se s takvom ulogom nikada nije susrela tokom karijere.

 

 

Iako su scene bile dosta intimne i ponekad previše za Nikol, glumica veruje da je uspela da ih snimi samo zato što je film imao žensku rediteljku. Osim toga, glumci su takođe imali prilike da rade s koordinatorom intimnih scena.

"Htela sam da budem deo te priče, htela sam da ispričam tu priču i svaki deo mene je bio posvećen njoj. Svi smo jako vodili računa. Bili smo jako nežni jedni s drugima i pomagali se međusobno", ispričala je ona.

 

 

Nikol je za film dobila nagradu, ali je nije lično preuzela zbog toga što je njena majka Džanel preminula dok je ona bila u Veneciji. "Danas sam stigla u Veneciju i nedugo nakon toga saznala sam da je moja lepa, hrabra majka Džanel En Kidman upravo preminula. U šoku sam i moram da idem svojoj porodici, ali ova nagrada je za nju, ona me oblikovala, ona me vodila, ona me stvorila. Izuzetno sam zahvalna što mogu svima vama izgovoriti njeno ime kroz Halinu. Sudar života i umetnosti je težak, a moje srce je slomljeno. Volimo vas sve", pročitala je glumičinu izjavu rediteljka Halina.

Bonus video:

 

@najzena.rs Ovo su 3 sestre Toma Kruza! Jedna je njegova kopija, drugoj je dao otkaz, treća ga urniše! #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading