Poznata pevačica sa 47 godina izgleda kao avion! Večera picu, a vitku liniju ima zahvaljujući ovome

Vesti 21.10.2024 15:50 0

U petoj deceniji ima savršeno telo, a njene najnovije fotografije nisu nikoga ostavile ravnodušnim.

nikol šerzinger

Profimedia

Nikol Šerzinger i u 47. godini naporno vežba da bi održala dobru liniju, a jednom prilikom je izjavila da su za njen izgled zaslužni izbalansirana ishrana i redovna fizička aktivnost. Nikol Šerzinger je u nedavnom intervjuu za strane medije izjavila da vodi određeni način života koji zahteva pravilan način ishrane.

nikol šerzinger

Profimedia

 

 

Jede čak i picu, ali umereno

Popularna pevačica jede umerenu količinu namirnica. Kalorična hrana sa udelom zdravih masti je ono što je održava sitom. Takođe, proteinska hrana je važna za njenu vitku figuru, pa obično jede jaja, losos i avokado koji joj daju energiju. Rekla je i da voli nezdravu hranu, pa nekada u večernjim satima pojede parče pice ili meksičku hranu.

 

 

Fizička aktivnost je obavezna

Nikol praktikuje plivanje, planinarenje, aerobik i jogu, kada je reč o fizičkoj aktivnosti. Zatim radi vežbe za mišiće stomaka, zadnjice, nogu i ruku kako bi održala mišiće zategnutim.

.

Video:

 

@najzena.rs Ovo su najružnije cipele na svetu, a žene ih masovno kupuju! #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

.

 

Komentari (0)
Loading