Nije ga samo privukla polugola princeza: Princ Hari i Kejt Midlton imaju ,,bezobraznu" naviku, ovo se nije očekivalo od njih!

Vesti 19.10.2024 17:27 0

Andersen je dodao da se par sada šali na primereniji način zbog dece, ali i da su i dalje opušteni i zabavni

par

Danny Lawson-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jednom davno, britanski princ je upoznao običnu devojku dok je učestvovala u studentskoj modnoj reviji.

Obožavaoci kraljevske porodice znaju da se taj bajkoviti susret dogodio između Kejt Midlton i princa Vilijama u Sent Endrusu, ali prema rečima jednog kraljevskog insajdera, njihova ljubav prema ,,nevaljalom" humoru je bila ta koja ih je zapravo povezala, a ne sada već ozloglašena prozirna haljina koju je Midlton nosila te sudbonosne noći.

Kraljevski biograf objasnio je da, iako može biti zabavno pratiti romantičnu priču princa i princeze od Velsa od te modne revije, njih dvoje su zapravo zbližili zbog sličnog smisla za humor.

,,Vilijam je jednom opisao Kejtin smisao za humor kao 'nevaljao', a svoj kao 'prljav', i tvrdio je da je to jedna od najvažnijih stvari koja ih je spojila," rekao je Kristofer Andersen, autor knjige 'The King' ", za Fox.

Andersen je dodao da se par sada šali na primereniji način zbog dece, ali i da su i dalje opušteni i zabavni—do te mere da neki ljudi mogu biti iznenađeni koliko razuzdano i bučno može biti u njihovom domu.

,,Sigurno su se prilagodili zbog dece, ali i dalje se smeju do suza," primetio je autor, dodajući da Kejt i Vilijam dele iznenađujuće ,,bizaran smisao za humor u stilu Monti Pajtona i Benija Hila".

Takođe je logično pretpostaviti da su deca para, prinčevi Džordž i Luj i princeza Šarlot, nasledili neke od zabavnih osobina svojih roditelja.

,,Kao svi roditelji male dece, Vilijam i Kejt se često nađu u ulozi sudija kada se deca bore oko daljinskog upravljača, ili kada neizbežno zadirkivanje između braće i sestara preraste u podjednako neizbežnu borbu," zaključio je Andersen.

Tokom nedavnog BAFTA događaja u Londonu, Vilijam je podelio da se Džordž, Šarlot i Luj ,,stalno bore oko daljinskog." 

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Ovo je najmlađi sin Majkla Džeksona! Godinama se krio od javnosti #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading