Kad je čula ovo pitanje, Kejt Midlton je pao mrak na oči: Počela je da se preznojava, nije joj bilo dobro

Tatjana Badarević Vesti 17.10.2024 13:58 0

Uprkos sigurnim odgovorima, znakovi "napetosti" bili su očiti u ponašanju Kejt Midlton kada je njena porodica spomenuta, istakla je stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms

Kejt Midlton

Printscreen/Youtube

 

 

Kejt Midlton je bilo neprijatno  kad se rasprava pred kamerama ITV-a okrenula prema njenoj porodici, tvrdi stručnjakinja za govor tela. Dokumentarni film "Kate: vlastitim rečima" na Kanalu 5 bavio se intervjuom koji je Kejt dala nakon veridbe sa Vilijamom 2010. godine, a dva stručnjaka za govor tela dali su svoje uvide.

Tokom intervjua koji je vodio Tom Bredbi, razgovor je skrenuo na Kejtinu "jako povezanu porodicu", a buduća princeza je priznala važnost porodice i izrazi želju da ona i Vilijam izgrade "srećnu porodicu."

Uprkos sigurnim odgovorima, znakovi "napetosti" bili su očiti u Kejtinom ponašanju kada je njena porodica spomenuta, istakla je stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms, koja je sugerisala da je ta tema činila Kejt "nervoznom."

"Vidimo da postoje znakovi napetosti kod Kejt. Spominje se Kejtina porodica i čini se da je to čini nervoznijom nego kad govori o kraljevskoj porodici", tvrdi Džejms.

 

 

Bredbi je nastavio da ispituje par o reakciji njihovih roditelja na vest o veridbi. Princ Vilijam je priznao da nije bio siguran da li treba od Kejtinog oca da traži dopuštenje da je zaprosi. Plašio se da će biti odbijen pa je odlučio najpre da zaprosi Kejt, kako bi smanjio šanse da ga njen otac odbije. Džudi je primetila da se u tom trenutku čini da je Kejt "malo neprijatno."

'Možemo da vidimo kako guta. Ona uvlači usne i to je obično znak nedostatka želje za razgovorom u tom određenom trenutku, možda se osećaa pomalo neprijatno, možda čak pomalo teskobno", rekla je stručnjakinja za govor tela

"Počinjemo da vidimo tapkanje prstom. Tapkanje prstom obično znači nestrpljenje, verovatno bi radije da pređu s ove teme na drugu", dodala je.

Njen kolega, stručnjak za govor tela Majk Karter primetio je da Kejt takođe "okleva" i deluje "vrlo oprezno" tokom razgovora. Skrenuo je pažnju na njeno lizanje usana, ponašanje koje tumači kao simptom teskobe.

 

 

Tokom intervjua, princ i princeza od Velsa dotakli su se svojih porodičnih planova. Vilijam je otkrio da planiraju ići "korak po korak", izražavajući jasnu nameru da osnuju svoju porodicu.

Kejt Midlton, ćerka Kerol i Majkla Midltona, sada je majka troje dece: princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luisa. Njen porodični krug uključuje i njenu sestru Pipu i brata Džejmsa.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading