Najmlađi sin Dejvida Bekama menja devojke kao čarape: Sad je smuvao 10 godina stariju, a bivše se urotile protiv njega

Tatjana Badarević Vesti 18.10.2024 20:23 0

Najmlađi sin Dejvida i Viktorije, Bekam Kruz (19) nedavno je snimljen sa svojom 10 godina starijom devojkom

Kruz Bekam

Profimedia

 

Najmlađi sin Dejvida i Viktorije Bekam, Kruz (19) nedavno je snimljen sa svojom 10 godina starijom devojkom, brazilskom pevačicom Džeki Apostel. Paparaci su ih snimili u Parizu, na izlazu iz jednog luksuznog francuskog restorana, kako je pisao Mirror.

O njihovoj vezi ne zna se puno detalja, a veruje se da su zajedno od juna ove godine. Tokom Nedelje mode u Parizu viđeni su u društvu cele porodice Bekam. Nakon tada održane revije, Džeki je čestitala Viktoriji Bekam. "Najlepša revija i najlepša haljina. Čestitke", napisala je uz fotografije u haljini u kojoj je išla na Nedelji mode.

Kruz Bekam

Profimedia

 

 

Ko je Džeki?

Roditelji su joj poreklom iz Nemačke i Brazila, a Džeki je dosad živela u obe zemlje. Još od svoje druge godine počela je da svira klavir, a sada piše pesme na engleskom i portugalskom jeziku. Bila je članica ženske grupe "Schutz". Za nekoliko dana proslaviće 29. rođendan. 

 

 

Kruz prevario bivšu?

Nedavno je Daily Mail preneo da je Kruzova bivša devojka Ajvi rekla kako ju je mladi Bekam prevario. Objavila je snimak na TikToku na kojoj se ljubi sa Kruzom i napisala: "Ovako smo bili zajedno, a on je ipak varao."

 

 

Podršku joj je poslala i njegova druga bivša Isi Moloni. Bekama su sa Moloni povezivali ranije ove godine, a nedugo nakon te veze je viđen sa Ajvi.

Progovorio je o planovima za karijeru

Inače, Kruz se bavi muzikom, a nedavno je za časopis iD progovorio o svojim planovima za karijeru. "Volim da slušam muziku, volim da pišem muziku, volim da sviram instrumente. Trenutno pišem i snimam što je više moguće. Pokušavam da pišem o ličnim iskustvima i stvarima koje sam doživeo, mislim da vredi pisati o tome", otkrio je tada. 

Bonus video:

 

@najzena.rs Ovo je najmlađi sin Majkla Džeksona! Godinama se krio od javnosti #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading