"To će me proganjati čitavog života": Al Paćino otkrio koja trauma iz detinjstva ga i dan-danas uhodi

Tatjana Badarević Vesti 18.10.2024 17:46 0

Nedavno su izašli memoari legendarnog glumca pod nazivom "Sunny Boy" a u kojima se osvrnuo na svoje detinjstvo i dugogodišnju karijeru

glumac

Profimedia

 

Legendarni glumac Al Paćino (84) nedavno je objavio memoare "Sunny Boy", a u njima se osvrnuo i na povredu iz detinjstva koja ga "i dalje proganja." Imao je tada tek 10 godina i živeo je u Bronksu u Njujorku. 

 Hodao sam po tankoj gvozdenoj ogradi, kao da sam hodao po žici - prisetio se legendarni Paćino. 

- Celo jutro padala kiša i, naravno, okliznuo sam se i pao, a gvozdena šipka me udarila pravo između nogu - napisao je, navodi Page Six. 

U memoarima se prisetio i strašnog bola zbog kojeg nije mogao ni da hoda, već samo da jauče. Srećom, sreo ga je stariji gospodin koji ga je odveo do kuće Paćinove tetke. Odmah su nazvali doktora. 

- Ležao sam u krevetu sa farmerkama oko svojih zglobova, dok su tri žene u mom životu - moja mama, teka i baka, bockale moj polni organ lagano u panici - napisao je Paćino. 

- Pomislio sam "Bože, uzmi me odmah", dok sam slušao kako šapću jedna drugoj - prisetio se. 

Srećom, sve je bilo u redu, no Paćino navodi kako je to bilo vrlo traumatično iskustvo za njega koje ga "još dan danas proganja". Naveo je i kako je to bila i jedna od najneprijatnijih stvari koja mu se u životu dogodila. 

Paćino, kojeg su proslavile uloge u filmovima "Kum", "Scarface", "Miris žene" i brojne druge, nedavno je za People objasnio da je već "bilo vreme" da napiše svoje memoare. 

- U 85. sam godini. Kada dođeš dotle i osvestiš svoje godine, počneš i da razumeš zašto su neki ljudi počeli da zapisuju stvari - zaključio je. Veliku ulogu u donošenju te odluke bila je i činjenica da je Paćino pre nešto više od godinu dana dobio sina Romana te je za BBC rekao da će njegov sin zahvaljujući memoarima jednog dana imati priliku da nauči nešto o svom ocu. 

Komentari (0)
Loading