Novinarka otvoreno kritikovala kraljevsku porodicu: "Vilijam i Kejt su najveći problem"

Slobodanka Ćorić Vesti 16.10.2024 16:40 0

Problem je što imamo Vilijama i Kejt. Kraljevska porodica i britanski mediji su uznemiravanjem proterali Megan Markl iz zemlje

Novinarka otvoreno kritikovala kraljevsku porodicu: "Vilijam i Kejt su najveći problem"

Profimedia

Britanska kraljevska porodica i dalje je jedna od popularnijih tema u javnosti. Od pravnih problema do bolesti, na mrežama se često raspravlja o članovima porodice. Posebno su u fokusu kralj Čarls III i princeza Kejt Midlton, koji su se nedavno oboje lečili od karcinoma.

Vojvotkinja od Kembridža nedavno je završila sa terapijom i vratila se svojim kraljevskim dužnostima, čime je značajno olakšala svom suprugu, princu Vilijamu, koji je tokom ovog teškog perioda preuzeo obaveze koje ona nije mogla da izvršava.

Sada se moru članaka o kraljevskoj porodici pridružio još jedan. Tamošnji mediji izvestili su o britanskoj novinarki Nini Miskov koja je tokom gostovanja u emisiji GB News bez zadrške kritikovala "najviše stanovnike palače", koristeći pritom teške reči.

“Problem je što imamo Vilijama i Kejt. Kraljevska porodica i britanski mediji su uznemiravanjem proterali Megan Markl iz zemlje. Kada je ona stupila na scenu, zajedno sa Harijem, postala je magična britanskoj publici. Problem s tim scenarijem je što imamo Vilijama i Kejt, oni su broj jedan,” komentarisala je Miskov.

“Oni su ti koji guraju kraljevsku mašineriju napred. Poenta je da je njihova popularnost pretekla onu Vilijama i Kejt. Ne sme da se dozvoli da se to dogodi jer je Vilijam taj koji je držao kraljevsku porodicu na okupu,” dodala je.

Voditelj Mark Dolan usprotivio se njenim tvrdnjama, rekavši da Vilijam i Kejt nisu napravili nijedan podcast ili knjigu koja bi loše uticala na porodicu, referišući se na Harijevu knjigu "Rezerva", koja je izazvala brojne burne reakcije u medijima.

Nakon njega se oglasio i urednik Nil Volis, osudivši novinarkine argumente. “Ona zaboravlja gde je radila. Jedna od velikih zabluda koju su vas Harij i Megan pokušali uveriti je da je Palata medijima diktirala kako da izveštavaju o njima. To su gluposti i vi to znate,” poručio je Volis.

Podsetimo, do Harijevog "pada iz milosti" došlo je nakon odluke da se sa Megan povuče iz porodice. Sa decom su skrojili američki dom, a nedavno su se suočili s navodnim novim problemima. Prema napisima, supružnici su postali glavni predmet istrage poreske uprave.

Kako se navodi, otkriveno je da je iz njihove fondacije Archewell nestalo vrtoglavih četiri miliona dolara. Porezna uprava je pokrenula istragu kako bi otkrila sve pojedinosti, a trenutno se čeka odgovor Harija i Megan o tome da li su ih oni utajili.

 

@alo_portal Posle Sija, Makrona, Šolca, Orbana, šeika... Stiže i Erdogan #aloonline #fypシ゚viral #fypシ゚ #alodnevnenovine #alo #alonovine ♬ original sound - Alo_portal
Komentari (0)
Loading