Kejt skinula verenički prsten, a ni Vilijam ne nosi venčani: Evo šta se krije iza toga i da li je na pomolu bračna kriza

Tatjana Badarević Vesti 16.10.2024 14:40 0

Kejt nije nosila svoj prepoznatljivi vernički prsten koji inače nosi na levoj ruci, a Vilijam je skinuo i svoj venčani.

Kejt

i-Images / Eyevine / Profimedia

 

Kejt Midlton nedavno je posetila sa svojim suprugom, princom Vilijamom, žrtve napada nožem u Sauthemptonu. Bilo je to njeno prvo zvanično pojavljivanje nakon završetka lečenja od raka.

Princeza od Velsa konačno se vratila svojim kraljevskim dužnostima, nasmejana i elegantna kao i inače, a mnogi su komentarisali detalj koji su uočili na njenim snimcima i fotografijama. Naime, nije nosila svoj prepoznatljivi verenički prsten koji inače nosi na levoj ruci, a pripadao je pokojnoj princezi Dajani, kako prenosi Edinburgh Live.

"S obzirom na glasine koje su kružile ove godine, ovo se može tumačiti kao suptilna poruka da su Kejt i Vilijam još snažniji par. Takođe bi moglo biti pitanje udobnosti ili praktičnosti. Verenički prsten princeze je prilično izvanredan i vrlo dragocen pa je moguće da ga princeza radije čuva na sigurnom kod kuće", rekla je stručnjakinja za nakit Ela Citron-Tompkins.

S druge strane, princ Vilijam nedavno je "uhvaćen" na događaju koji je organizovala dobrotvorna organizacija NFL-a u Londonu. Princ je igrao američki fudbal s članovima organizacije odeven u elegantno odelo.

On, kao ni Kejt, takođe nije imao prsten na ruci no zbog drugih, dobro znanih razloga. Naime, ranije je otkriveno kako princ inače ne nosi prsten jer naprosto ne voli nikakav nakit na sebi.

Komentari (0)
Loading