Ove dve lepotice ludo je voleo Toše Proeski, zbog jedne imao probleme sa menadžerkom: Nisu mu dali da oženi svoju veliku ljubav

Nedeljko Tišanović Vesti 16.10.2024 12:45 0

Pevač anđeoskog glasa napustio nas je pre 17 godina...

Toše Proeski

Printscreen/Youtube

Slavni pevač Toše Proeski, na današnji dan poginuo je u saobraćajnoj nesreći i celi Balkan zavio u crno. Kako mnogi navode tada je otišao divan čovek, velikog srca sa anđeoskim glasom.

Još tokom njenogo života, kako je bio jedan od napopularnijih izvođača u regionu vladalo je veliko interesovanje medija da o njemu saznaju svaki detalj. Međutim i pored njegove ljupke prirode samo mali deo informacija o njegovom privatnom žiotu izašlo je na videlo. Pevačeva mendžarka Ljilana Petrović bila je vrlo specifična, što je skoro u jednoj emisiji potvrdila i Jelena Karleuša. 

Kako se piše onda je od pevača tražila da ne priča o svom ljubavnom životu, a posebno da ne govori o svom ljubavnom. Jednom je uspela i da ubedi pevača da negira svoju vezu i odloži venčanje sa tadašnjom partnerkom Andrijanom

Mediji su ga povezivali sa raznim devojkama, ali pokojni pevač imao je samo dve prave ljubavi koje je ostavio iza sebe. 

Pevačeva prva velika ljubav je bila bivša manekenka Blagica Micova sa kojom je počeo da se zabavlja u trećem razredu srednje škole. Zajedno su bili osam godina sa prekidima, a 2006. godine se par razišao i svako je otišao na svoju stranu.

.

 

 

.

Veza Tošeta i lepe manekenke nije opstala, jer kako se pričalo, pevač nije posvećivao dovoljno paznje i vremena svojoj devojci, usled brojnih obaveza. 

Nakon raskida ostali su u odličnim odnosima pa je Blagica imala posebno mesto na svim njegovim nastupima i koncertima. Svi koji su ih poznavali predviđali su im brak i veliku sreću, a njihove porodice su ostale bliske i posle njihovog raskida.

Blagica je prekinula sa manekenstvom posle toga i posvetila se studijama italijanskog jezika. Ostala je dosledna tome da nikada neće komentarisati ništa vezano za njihovu ljubav i Tošeta samog. 

Toše 2001. godine započinje vezu sa rukometašicom Andrijanom Budimir u koju se jako zaljubio od samog početka. Ona je igrala u Crvenoj Zvezdi, a zatim u Napretku iz Kruševa. Obaveze prema profesijama nisu im ostavljale prostora za ljubav. Jedan od razloga njihovog raskida bio je taj što je Andrijana svoju sportsku karijeru nastavila u Valensiji, dok se Toše posvetio svojoj karijeri i nisu imali mnogo vremena jedno za drugo, piše Glossy.

 

 

Na Tošetov rođendan 25. januara 2007. godine su se pomirili sa velikim ambicijama o venčanju i proširenju porodice. Živeli su zajedno u njegovoj prelepoj vili u naselju Zlokuće.

Andrijana je među poslednjima koja ga je videla nekoliko sati pre nego što je poginuo.

Potresena gubitkom voljene osobe, ona se na sahrani konstantno pitala zašto mu nije rodila sina kako bi kroz njega Toše nastavio da živi i ponavljala te reči.

Od tog trenutka počinju Adrijanine muke. Osim što je zauvek izgubila svoju najveću ljubav, Tošetov zet joj zabranjuje ulazak u njihovu kuću iz straha da rukometašica ne dođe do neobjavljenog pevačevog albuma na engleskom jeziku, i da se na taj način ne obogati. 

Njeni problemi se nastavljuju sa Tošetovom menadžerkom Ljiljanom Petrović. Završavaju na sudu,  gde je Ljiljanina pokušala da dokaže kako Andrijana laže da je bila u vezi sa Tošetom. Adrijana sudu prosleđuje svoj mobilni telefon u kome se nalazilo preko 200 sms poruka koje je razmenila sa pokojnim pevačem, koje govore o njihovom odnosu, piše Glossy.

Rukometašica je tužila Ljiljanu zbog klevete i tražila je da joj se javno izvini, te i da joj plati 150.000 evra. Sud je presudio u Andrijaninu korist, ali odšteta je iznosila oko samo 5.000 evra. Jedna od poslednjih poruka koju joj je Toše poslao glasi:

 — Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću da te čuvam u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te, lepo mi pajki — iz koje se vidi sa koliko ljubavi i topline joj se obraćao.

 


Bonus video: 

.

 

@najzena.rs Ovo je najmlađi sin Majkla Džeksona! Godinama se krio od javnosti #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

.

 

Komentari (0)
Loading