Al Paćino nije mogao da veruje šta je dobio: Fanovi ga iznenadili na najlepši mogući način, ovaj poklon i danas čuva

Vesti 12.10.2024 19:57 0

Paćino je nastupao u produkciji ,,Američkog bizona" Davida Mameta u San Francisku, kada je grupa fanova došla je da ga vidi

glumac

Profimedia

U svojim memoarima ,,Sonny Boy", Al Paćino jasno daje do znanja da ne krade.

Uprkos tome što je glumio u nekim od najpriznatijih filmova u poslednjih nekoliko decenija – ,,Kum", ,,Lice sa ožiljkom" i ,,Pasje popodne", Paćino je izjavio za People da nije od onih koji uzimaju suvenire sa seta.

Čak ni belo odelo Tonija Montane iz fima ,,Lice sa ožiljkom" ili bilo šta iz franšize ,,Kum"? Ne.

„Verovatno bih ih izgubio“, priznaje Paćino. „Dugo vremena sam skakao sa jednog mesta na drugo. Uvek sam bio pomalo kao Rom.” Paćino je dugo živeo između Njujorka i Kalifornije.

Jedina stvar koju je zadržao? Oskara koji su fanovi napravili za njega nakon filma ,,Lice sa ožiljkom" iz 1983. godine kada nije osvojio Oskar.

Ogromna čast

Paćino je nastupao u produkciji ,,Američkog bizona" Davida Mameta u San Francisku, kada je grupa fanova došla je da ga vidi. 

„Bilo je to otprilike u vreme dodela Oskara. Nisam bio nominovan“, priseća se Paćino. „Tako da su me fanovi tamo čekali kada se završila dodela. Svi su se okupili i dali mi ovog ogromnog Oskara. Pomislio sam: 'O Bože.' Još uvek ga imam kod kuće.“

„Bio je ogroman, srazmerno ogroman u poređenju sa pravim Oskarom. Znate na šta mislim? Tako da sam bio zapanjen time. Bio sam veoma srećan zbog toga“, nastavlja on.

U vreme kada je objavljen film ,,Lice sa ožiljkom", Paćino je bio nominovan za pet Oskara, ali nikada nije osvojio tu nagradu. Poneo je trofej za najboljeg glumca za svoju ulogu u filmu ,,Miris žene" iz 1992. godine, pobedivši Klinta Istvuda (,,Neoprostivo"), Roberta Daunija mlađeg (,,Čaplin"), Denzela Vašingtona (,,Malkolm Iks") i Stivena Rija (,,Plačljiva igra"). 

Veliki život

Paćino takođe piše o tom trenutku u knjizi ,,Sonny Boy". Trenutak prestavlja jednu od mnogih ličnih priča iza kulisa njegove bogate, šest decenija duge karijere.

Glumac nikada nije mislio da će napisati memoar, ali mu se nudila prilika nekoliko puta tokom protekle decenije i konačno je odlučio da uzme olovku u ruke kako bi njegovi voljeni znali njegovu istoriju. 

Kada je počeo da razmišlja o svojoj prošlosti, priče su „odmah počele da izlaze“, kaže on, „i išle su na sve strane“.

Paćino kaže: „Imao sam prilično veliki život, bar mi se tako čini."

Knjiga ,,Sonny Boy" će biti objavljena 15. oktobra.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Pećinski čovek ponovo postao frajer. Poznati glumac neprepoznatljiv #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading