Mladi srpski glumac uskoro postaje TATA: Posle trubulentnog LJUBAVNOG života, Miodrag Dragićević skrasio se pored koleginice

Najzena/T.Đ Vesti 29.06.2021 09:34 0

Miodrag Miša Dragičević uskoro će postati otac, a njegov ljubavni život, do sada je bio vrlo turbulentan

Mladi srpski glumac uskoro postaje TATA: Posle trubulentnog LJUBAVNOG života, Miodrag Dragićević skrasio se pored  koleginice

Printscreen/Instagram

Glumac Miodrag Dragičević čeka prvo dete sa glumicom Oliverom Oljom Bacić, sa kojom već neko vreme uživa u ljubavi.

Pre veze sa Oljom, ljubavni život Miodraga Dragičevića često je bio tema medija, budući da je glumac od kako se pojavio na javnoj sceni stekao epitet zavodnika.

Miodrag Dragičević, brata naše glumice Tamare Dragičević je, naime, tokom prethodnih godina bio u vezi sa još dve poznate dame.

Jedna od njih je glumica Iva Ilinčić, koja je u nedavnoj aferi o kojoj je brujala Srbija, prijavila Miku Aleksića za seksualno uznemiravanje, sa kojom je u ljubavi bio tri godine. Raskinuli su 2019, nakon čega je svako krenuo svojim putem. Ta veza je bila turbulentna, Miša je bio poprilično "lud" za Ivom i više puta su raskidali i mirili se, ali veza ipak nije uspela.

Iva je pronašla sreću pored novog partnera koji nije poznat javnosti, dok je Miodrag uplovio u romansu sa Leom Savin, ćerkom poznatog reditelja Egona Savina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Savin (@leasavin)

 

Lea se pored glume bavi i muzikom, a kako je svojevremeno otkriveno u medijima, ona i Miodrag su nakon pet meseci veze otpočeli zajednički život.

Nakon skoro tri i po godine zabavljanja Iva i ja smo odlučili da se raziđemo. Bili smo previše mladi za vezivanje. Sada imam novu devojku - priznao je Miodrag tada za "Story", potvrdivši vezu sa Leom.

Ipak, i ta veza je doživela krah, a Dragičević se nakon toga skrasio pored Olje, sa kojom sada čeka bebu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivera Bacić (@oly_faith_)

 

- Nedavno su saznali da će se ostvariti kao roditelji. Raduju se zbog prinove, a vest su podelili samo sa najbližima. Sem najuže porodice i nekoliko bliskih prijatelja niko drugi ne zna da je Olivera u drugom stanju - rekao je izvor "Blica" blizak glumačkom paru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivera Bacić (@oly_faith_)

 

Miodrag i Olivera su se, inače, upoznali na snimanju serije "Žigosani u reketu", gde je on tumačio košarkaša Luku, a ona novinarku Tatjanu. Ono što je zanimljivo jeste da u istoj seriji igra i Iva Ilinčić, a ona i Miodrag su u vreme snimanja još uvek bili u vezi.

Komentari (0)
Loading