"Zašto sebi to radiš, zar ne vidiš sebe?" Smatraju da je i slavna pevačica još 1 žrtva ozloglašenog leka za mršavljenje

Tatjana Badarević Vesti 05.10.2024 13:58 0

Pjevačica je u četvrtak izašla u provod, a privukla je pažnju u prozirnoj haljini koju je nosila. Mnogi misle da je premršava

Lili Alen

Printscreen/Instagram

 

Britanska pevačica Lili Alen pojavila se u četvrtak na jednoj zabavi i zabrinula obožavatelje svojim izgledom. Alen je nosila prozirnu haljinu sa svetlucavim detaljima, a ista je bila ukrašena i perjem.

Uz haljinu je nosila torbicu i jednostavan nakit, a u njoj je naglasila svoju vitku liniju. Fotografije u haljini je objavila na Instagramu, a pratioci su primetili da izgleda mršavije nego inače.

U međuvremenu je Lili isključila komentare ispod objave, ali kako prenosi Daily Mail, brojni obožavatelji su izrazili zabrinutost u komentarima te joj poručili da se "počne da se brine o sebi".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Allen (@lilyallen)

 

"Predivna si, ali sam zabrinuta, jesi li dobro?", "Molim te, pazi na sebe", pisali su joj. Izgled pevačice su komentarisali i na X-u, gde su neki poručili kako smatraju da je koristila popularni lek za mršavljenje.

"Inače možete primetiti iz daljine ko uzima Ozempik. Ne mogu da shvatim zašto ga je uzimala", bio je jedan od komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Allen (@lilyallen)

 

Lili je i pre nekoliko godina naišla na slične komentare vezane za svoju figuru.

Tada je objavila jedan video gde su joj pisali kako "nikad nije bila mršavija". Ona je pak poručila da nikad nije bila zdravija. Istakla je da je dve godine trezna te da vežba svaki dan.

Bonus video:

 

@najzena.rs Nikada nije bila ovako mršava! Kristina Agilera se prepolovila! #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading