Kralj Čarls ponovo krši protokol: Nakon grupnog zagrljaja sa sportistkinjama, isplivao momenat koji prosto morate da vidite!

Vesti 04.10.2024 12:08 0

Kraljica Kamila je takođe bila blizu i aplaudirala je dok je posmatrala scenu

Kralj Čarls

Bav Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kralj Čarls je 2. oktobra bio domaćin proslave Komonvelta u palati Sent Džejms, koja je pokazala kraljevskim obožavaocima da se monarh oseća dovoljno dobro da nastavi sa javnim dužnostima i ponudila im priliku da ga vide u opuštenijem izdanju.

Nakon što ga je bivša zvezda ragbija Fredi Tuilagi ohrabrila da zapleše, Čarls je odlučio da se okuša u samoanskom plesu.

Svečanosti su se sastojale od improvizovanog časa samoanskog plesa, izveštava Mari Kler, a Čarls je igrao  ples nalik ,,hula" plesu. Nakon što je nekome iza sebe dao svoje piće, iznenadio je sve prisutne kada je zaplesao tradicionalni ples.

Kraljica Kamila je takođe bila blizu i aplaudirala je dok je posmatrala scenu.

Tuilagi je objasnio za Telegraf da odobrava Čarlsove korake.

„Rekao sam [kralju] da ću plesati za njega— kada odete na Samou, ovako će oni plesati“, rekao je, a onda dodao da je Čarlsov nastup „dobar“ i zaključio: „On je spretan."

 

 

Još jedno poznato lice koje je prisustvovalo bila je pevačica i glumica Grejs Džons, koja se prisetila druženja sa članovima kraljevske porodice na događaju.

„Upoznala sam ih nekoliko puta, još od Džejmsa Bonda [glumila je u filmu ,,Pogled na ubistvo" 1985. godine] Takođe sam napravila hula obruč za kraljicu na Jubileju. Znamo se dugo vremena." 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading