U desetoj deceniji izgleda bombastično: Legendarna Džoun Kolins (91) zaboravila šta je starenje, oduševila u sjajnom autfitu

Vesti 03.10.2024 11:47 0

Glumicu smo u aprilu videli u još jednom glamuroznom izdanju na crvenom tepihu tokom promocije knjige Gabrijele Pikok, ,,2 Weeks to a Younger You", u Londonu

Džoun

Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Džoun Kolins blista!

Glumica (91) je u utorak, 1. oktobra prisustvovala svečanosti prikupljanja sredstava ,,BFI Luminous" u ,,Roundhouse"-u u Londonu u sjajnom autfitu koji prkosi godinama. Kolins je izgledala blistavo u crnom gornjem delu sa šljokicama i crnoj vezenoj suknji sa smelim prorezom do butina.

Nosila je i crne čizme do kolena, kao i malu crnu torbicu.

Izgled je postao još glamurozniji zahvaljujući svetlucavoj čoker ogrlici, visećim minđušama i svetlucavim narukvicama. Njena glamurozna kratka tamna kosa je bila uvijena.

Zvezda je dala počast svojim starim holivudskim korenima, tako što je nosila smelu šminku koja se sastojala od ,,smokey eye" senke za oči i crvenog karmina.

Glumicu smo u aprilu videli u još jednom glamuroznom izdanju na crvenom tepihu tokom promocije knjige Gabrijele Pikok, ,,2 Weeks to a Younger You", u Londonu.

Nosila je pantalone i crne čizme sa krznenim kaputom, a ispod njega prozirnu majicu sa perlama. Kolinsova je prisustvovala događaju sa suprugom Persijem Gibsonom, koji je nosio tamnoplavo odelo sa suptilnim kariranim printom.

Par koji se venčao 2002. godine, je u martu svratio je na žurku nakon dodele Oskara koju je organizovao Veniti Fer na Beverli Hilsu u Kaliforniji. Glumica je nosila smaragdno zelenu haljinu sa perlama i plisiranu haljinu i privlačan nakit, dok je Gibson (59) obučen u crno odelo i leptir mašnu.

Džoun

AFF/OA/Steven Bergman / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Gibson je Kolinsin peti muž. Upoznali su se 2000. dok su radili na predstavi ,,Ljubavna pisma", koju je Gibson producirao, u San Francisku.

„Persi je najčasniji čovek kojeg sam ikada upoznala“, rekla je Kolinsova za People ubrzo nakon što su se venčali.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Zbog novog filma Demi Mur, ljudi beže iz bioskopa! Evo jezivih detalja! #fypシ゚viral #fypシ #najzena #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading