Britanska kraljevska porodica ima "keca u rukavu": Ova žena će pomiriti prinčeve Vilijama i Harija

Slobodanka Ćorić Vesti 02.10.2024 10:49 0

Smatra da je ovo idealno vreme da pokuša da postigne mir. Ona oseća da može da dopre do obojice

prinčevi

Profimedia

Insajder je otkrio da britanska kraljevska porodica ima "keca u rukavu" - osobu koja bi mogla preuzeti ulogu mirotvorca u trenutnom razdoru između princa Vilijama i princa Harija.

Odnosi između Harija, koji je nedavno napunio 40 godina, i njegovog starijeg brata Vilijama, koji ima 42, pogoršali su se nakon Harijevog preseljenja u SAD sa Megan Markl 2020. godine, što je izazvalo spekulacije o duboko ukorenjenoj svađi.

Izvor za "Woman's Day" tvrdi da Zara Tindal, stara 43 godine, pokušava da deluje kao posrednik kako bi poboljšala odnose između Harija i drugih članova kraljevske porodice.

"Zara smatra da je ovo idealno vreme da pokuša da postigne mir. Ona oseća da može da dopre do obojice," navodi izvor.

prinčevi

Profimedia

 

Iako su šokantni detalji iz Harijeve knjige "Spare" i njegovi intervjui nakon napuštanja kraljevskih dužnosti izazvali turbulencije, neki tvrde da "nedostaje" establišmentu. "Niko to ne voli da prizna, ali svima nedostaje Hari," piše Gloucestershire Live.

Tokom 2024. godine spekulacije o mogućem pomirenju su se intenzivirale, naročito nakon što su princ i princeza od Velsa javno čestitali Hariju 40. rođendan. Ipak, izveštaji sugerisu da braća nisu obnovila komunikaciju.

Zara Tindal i njen suprug Majk mogli bi da budu ključni u odnosima sa javnošću, zahvaljujući sve većoj popularnosti. Bivši sekretar za štampu Dauning strita, Džajls Keningem, ističe da Tindalovi dobro obavljaju svoj posao. "Oni su finansijski nezavisni i veoma su dobro primljeni," kaže on.

prinčevi

Profimedia

 

Zara, koja je odrasla bez titule, ističe da je zahvalna roditeljima što su joj pružili mogućnost da se sama izjasni. Kao sportista, osvojila je srebrnu medalju na Olimpijadi 2012. godine.

Što se tiče mogućnosti da Zara posreduje između braće, predstavnici princa Vilijama i Zare Tindal još nisu komentarisali, dok je portparol princa Harija odbio da odgovori na pitanja.

Komentari (0)
Loading