"Nikada do sada nije bila toliko mršava": Popularnu pevačicu ne prestaju da urnišu zbog izgleda, a sve zbog ovoga

Tatjana Badarević Vesti 01.10.2024 17:27 0

Novi video pevačice obišao je društvene mreže i zabrinuo obožavatelje

Kristina Agilera

Profimedia

 

Pevačica Kristina Agilera drastično je smršala pa je poslednji njen video obišao društvene mreže i uznemirio obožavatelje. Neki smatraju da pevačica nikada nije bila mršavija, a drugi pretpostavljaju da je koristila Ozempik te išla na fejslifting, prenosi Daily Mail.

Aguilera je snimljena u Barry‘s Bootcampu gde je došla radi saradnje i proslave 25. godišnjice njenog istoimenog debitantskog albuma. Za tu priliku je pevačica obukla crni, pripijeni kombinezon i čizme do kolena, modnu kombinaciju koja je istakla njenu vitku figuru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

 

"Ozempik nije ono što devojka želi ili što devojci treba", napisao je jedan korisnik X-a koristeći referencu na njenu pesmu "What A Girl Wants". "Definitivno Ozempic", "Ovo je ludo", "Izgleda bolesno", "Ovo nije njena stara kilaža. Mislim da je trenutno mršavija nego ikad. Pogledajte joj ruke", pisali su jedni na X-u, dok su je drugi branili.

"Cela priča o Kristini Agileri i njenom telu je stvarno odvratna. Kristina je oduvek bila mršava, kao tinejdžerka je bila prirodno mršava. Njeno telo je fluktuiralo tokom godina, kao što je to slučaj kada neko postane stariji i ima decu. Ozempik ili ne. Izgleda neverovatno. Ostavite je na miru", stala je u odbranu jedna obožavateljka.

 

 

Inače, pevačica je ranije rekla da je u muzičkoj industriji bila suočena sa zahtevima kako treba izgledati. "Kad si tinejdžer imaš sasvim drugačije telo nego kad si u 20-ima. Onda su mi ljudi iz industrije rekli: ‘Sviđalo im se tvoje telo i kakva si bila kao mršava tinejdžerka‘", prenosi Daily Mail da je priznala pevačica.

Bonus video:

 

@najzena.rs Tea, Milica ili Sandra Afrika? Kojoj bolje stoji kombinezon? #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp #foryou #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading