Pećinski čovek je ponovo frajer: Poznati glumac mesecima bio zapušten, pa onda oduševio žene neviđenom transformacijom

Vesti 01.10.2024 15:32 0

Bejtmen je u aprilu šokirao fanove svojom transformacijom

Džejson

SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džejson Bejtman se nedavno vratio svojoj urednoj frizuri.

Glumac (55) je fotografisan  u ponedeljak, 30. septembra zajedno sa Vilom Arnetom, Džastinom Teruom, Polom Radom i Metom Dejmonom na Brodvejskom debiju Roberta Daunija mlađeg u predstavi ,,McNeal" u pozorištu Vivijan Bomont u Njujorku.

Džejson je pokazao novu frizuru nakon njegovog devetomesečnog pokušaja puštanja kose i brade. On je početkom januara, fotografisan na utakmici Stanford Cardinals-a i USC Trojans-a u Los Anđelesu. U to vreme, Bejtmen je imao smeđu kosu tik iznad ramena i bradu.

Džejson

Ilya S. Savenok / Getty images / Profimedia

 

Bejtmen je u aprilu šokirao fanove svojom transformacijom. Mnogi su bili iznenađeni njegovim novim izgledom kada su ga videli kako uživa u utakmici Niksa i Filadelfije 76 sa Teru (53), i neki su ga čak uporedili sa njegovim likom iz serije ,,Little House on the Prairie".

Ovaj izgled koji podseća na grizli medveda je nosio tokom celog leta dok je u Njujorku snimao svoju novu seriju, ,,Crni zec". Kosa mu je 19. septembra bila još duža, dosezala je nekoliko centimetara ispod ramena, a brada mu je prekrivala vrat.

Netfliks nije otkrio mnogo detalja o predstojećoj seriji, ali se pretpostavlja da je uloga u ,,Crnom zecu" zaslužna za Bejtamanov novi izgled.

Džejson

SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Bejtman u seriji glumi zajednom sa Džudom Loom i Ebi Li. Zvanični sažetak za seriju glasi: „Kada vlasnik žarišta u Njujorku dozvoli svom turbulentnom bratu da se vrati u njegov život, on otvara vrata eskalirajućim opasnostima koje prete da sruše sve što je napravio.

Bejtmen će takođe biti izvršni producent serije i režirati prve dve epizode. Prema Netfliksu, bivša partnerka Ozarka Lora Lini će režirati treću i četvrtu epizodu.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading