Kejt Midlton konačno se vratila svojim zvaničnim dužnostima: Nakon više od 9 meseci, princeza spremna za nove pobede

Tatjana Badarević Vesti 18.09.2024 16:28 0

Nakon što je završila s tretmanima hemoterapije, princeza se vratila na posao, a nedavno je otkrila kako je čeka i nekoliko javnih angažmana u nadolazećim mesecima.

Profimedia

Profimedia

 

Kejt Midlton (42) imala je svoj prvi zvanični sastanak nakon više od devet meseci pauze, koju je uzela zbog zdravstvenog stanja, javlja Daily Mail. Prema pisanju stranih medija, princeza od Velsa zvanično se vratila radu u svojoj fondaciji.

Princeza je u dvorcu Vindzor organizovala sastanak na kojem je porazgovarala o svom projektu "Early Years in Childhood", a pridružili su joj se članovi tima, kao i predstavnici njene fondacije "Early Childhood."

Događaj je zabeležen i u zvaničnim zapisima o aktivnostima kraljevske porodice, a poslednji događaj koji je princeza organizovala, koje je zabeleženo u evidenciji, bio je okrugli sto fondacije 6. decembra prošle godine.

 

 

Prisetimo se, Kejt je u martu objavila javnosti da su joj nakon operacije abdomena pronađene ćelije raka i da će morati proći preventivnu hemoterapiju.

Nedavno je otkrila kako je završila s tretmanima hemoterapije, a u zvaničnoj objavi princeza navodi da je ispred nje još dug put ka ozdravljenju.

-  Iako sam završila s hemoterapijom, moj put do izlečenja i potpunog oporavka je dug i moram da nastavim svaki dan kako dođe - stoji u objavi.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading