"Ovako bi svaka žena trebala da se nosi sa razvodom": Arapska princeza ostavila šeika putem Instagrama, pa ponovo šokirala

Tatjana Badarević Vesti 18.09.2024 10:27 0

Princeza Dubaija predstavila je svoj luksuzni parfem na Instagramu, a u reklami je pokazala crnu bočicu parfema te oči crne pantere.

princeza Dubaija

Printscreen/Instagram

 

Princeza Dubaija bila je glavna tema medija ovog leta. Naime, Šeika Mahra Bint Mohamed Bin Rashid Al Maktoum u julu je šokirala pratioce nakon što je ostavila svog supruga u Instagram poruci, samo dva meseca nakon što su dobili svoje prvo dete.

- Dragi mužu, budući da si zaokupljen drugim prijateljima, ovime objavljujem naš razvod. Razvodim se od tebe, razvodim se od tebe i razvodim se od tebe - napisala je tada te mnoge iznenadila, a potom su njih dvoje prestali da prate jedno drugo na društvenim mrežama. 

No, ova 30-godišnja princeza sada se odlučila na još jedan drastičan potez. Ona je nakon razvoda pokrenula i svoj brend, tačnije lansirala je parfem pod nazivom "Divorce" (Razvod). Princeza Dubaija predstavila je svoj luksuzni parfem stotinama hiljada pratilaca na Instagramu, a u reklami pokazala crnu bočicu parfema te oči crne pantere.  "Vidite li kako se Mahra nosi s razvodom? Vrlo tiho, vrlo otmeno, ona nije poput većine vas koja besni ili snima videozapise na internetu", komentarisao je jedan pratilac, a druga se nadovezala: "Gde se može naručiti?"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mahram1.official

 

Podsetimo, princeza i njezin suprug venčali su se u maju 2023., a u maju ove godine dobili su devojčicu. Nije bilo zvaničnog saopštenja iz Kuće Maktoum, kraljevske porodice koja vlada Dubaijem i iz koje potiče Šeika Mahra. Neki korisnici društvenih mreža nagađali su da je princezin nalog mogao da bude hakovan.

Šeika Mahra je ćerka Mohameda bin Rašida Al Maktouma, vladara Dubaija i premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata. Princeza je diplomirala na londonskom univerzitetu stekavši diplomu iz međunarodnih odnosa. Poznata je i po tome što u javnosti zagovara ženska prava.

 

 

Šeik Mohamed navodno je jedan od najvećih zemljoposednika u Ujedinjenom Kraljevstvu, vlasnika više od 40.000 hektara zemlje širom Londona, Škotske i Njumarketa, otkrio je Guardian 2021. godine. Na društvenim mrežama često je objavljivao fotografije s poznatim osobama kao što su slavni brazilski fudbaler Ronaldinjo, ali i ozloglašeni Endru Tejt.

Bonus video:

 

@najzena.rs Koja je to najskuplja stvar koju imate u garderoberu? #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #jelenakarleuša @karleusasuperstar ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading