Mama Čarlija i Alana Harpera iz "Dva i po muškarca" ljubi 32 godine mlađu koleginicu: Jedan detalj u njhovoj vezi je mnoge šokirao

Tatjana Badarević Vesti 17.09.2024 18:24 0

Holand Tejlor je prvi put javno progovorila o svojoj orijentaciji krajem 2015. godine, a ubrzo se saznalo da joj je devojka Sara Polson.

Holand Tejlor

Profimedia

 

Glumica Holand Tejlor najpoznatija je po ulozi "žderačice muškaraca" Evelin Harper u seriji "Dva i po muškarca."

Dok je glumila majku Čarlija i Alana Harpera, koje su tumačili Čarli Šin i Džon Krajer, nije otvoreno govorila o svojoj orijentaciji, a onda je u novembru 2015. u intervjuu za WNYC potvrdila ono o čemu se dugo nagađalo -da je gej, ističući pritom da to nikad nije skrivala, ali i da nije imala potrebu o tome javno da govori.

Tada je otkrila i da je u vezi s puno mlađom ženom, a iako nije htela da oda njen identitet, brzo su počele da kruže glasine da je reč o glumici Sari Polson, koje su se pokazale i tačnima.

Holand Tejlor

Profimedia

 

 

Holand i Sara i danas su u srećnoj vezi, koju više ne skrivaju, a zajedno su se pojavile i na ovogodišnjoj dodeli nagrada Emi. Za tu priliku su se i modno uskladile. Holand je bila od glave do pete u beloj boji, a Sara je s njom uskladila torbicu, cipele i mašnu na svojoj kraljevsko plavoj haljini.

Glumice su se upoznale na jednoj humanitarnoj večeri te su odmah kliknule, uprkos činjenici da se Polson tada viđala s nekim. Otkako se saznalo da su par, često su punile medijske stupce zbog velike razlike u godinama među njima. Tejlor je u januaru proslavila 81. rođendan, a Sara ima 49.

Holand Tejlor

Profimedia

 

 

Polson često u intervjuima ističe kako je Tejlor najlepša žena koju je ikada videla, a nedavno je u podkastu "Smartless" otkrila i jednu veliku tajnu o njihovoj vezi.

"Mi ne živimo zajedno, to je svojevrsna tajna. Holand i ja provodimo puno vremena zajedno, ali ne živimo u istoj kući", rekla je i dodala:

'Zajedno smo već dugo i mislim da deo uspeha leži i u tome, provodimo vreme zajedno kada to želimo, a kada ne želimo, onda ne provodimo."

Pre nego što ju je očarala Holand, Sara je bila u vezi sa glumicom Čeri Džons, s kojom je bila od 2004. do 2009. godine. Ipak, nije uvek volela žene. U ranim 20-ima, dakle 1990-ih je izlazila s muškarcima i čak bila verena za kolegu Trejsija Letsa.

Bonus video:

 

@najzena.rs Poznata glumica priznala: Bila sam žrtva porodičnog nasilja #najžena #žena #fypシ゚ #fypシ゚viral #fyp #foryou #fy #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading