Ko stoji iza Harijeve čestitke za rođendan? Ovaj razvoj događaja se nije očekivao, sumnja se da je ona umešana u sve

Nedeljko Tišanović Vesti 17.09.2024 12:18 0

Niko nije razmišljao o tome da će se sve ovako razvijati...

Princ Hari

EPA

Kraljevska porodica je ponovo pokušala da se pomiri sa princem Harijem, nudeći mu pomirenje putem rođendanske čestitke. Iako su ranije imali sukobe s njim, sada su na društvenim mrežama obeležili njegov 40. rođendan, pokazujući da još uvek misle na njega.

Sada je na Hariju da odluči kako će reagovati na ovu gesta.

Želimo srećan 40. rođendan vojvodi od Sussexa! — stoji na X profilu kraljevske porodice uz fotografiju princa s rođendanskom tortom.

 

 

Čestitke kralja Čarlsa, kao i one princa Vilijama i Kejt Midlton na rođendan princa Harija, iznenadile su mnoge i pokrenule rasprave na društvenim mrežama o tome šta se krije iza ovog neočekivanog poteza.

Ranije se govorilo da princ Vilijam nije želeo da se pomiri s mlađim bratom dok Hari ne pruži izvinjenje za štetu koju je naneo porodici svojim memoarima. U tim knjigama, Hari je izneo negativne komentare o Kejt Midlton i kraljici Kamili, a takođe je kritikovao Vilijama zbog zanemarivanja porodične istorije.

Nedavno su Vilijam i Hari čak prisustvovali istoj sahrani, ali, kako tvrde izvori, nisu razgovarali međusobno.

Ne mislim da je ova gotovo beznačajna situacija znak početka pomirenja, ali je to neočekivani razvoj događaja. Značajni rođendani često su prilika za preispitivanje vlastitog života. Čini se da je Vilijam taj koji preispituje — rekla je Dženi Bond, kraljevska stručnjakinja za strane medije.

Dok su svi iznenađeni, stručnjakinja tvrdi da iza ovog gesta zapravo stoji Kejt Midlton.

Poznato je da su Hari i Kejt nekada bili vrlo bliski, ali i da je princ povredio buduću kraljicu nazivajući je hladnom u knjizi. Ipak, zdravstvena situacija navela je Kejt na preispitivanje svega, a možda i odnosa s Harijem.

Moje mišljenje je da je Kejt doprinela ovom blagom ublažavanju nepopustljivog stava svog supruga. U filmu koji je snimila o kraju svoje hemoterapije, govori kako joj je rak dao novu perspektivu. Ono što joj je sada očigledno važnije je porodica, ljubav i biti voljena. Možda je uverila Vilijama da je život prekratak za ljutnju — tvrdi stručnjakinja.

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading