Ni Džordžu Kluniju ne cvetaju ruže u ljubavi: Brak zlatnog para Holivuda potresa jedan veliki problem, a evo o čemu je reč

Tatjana Badarević Vesti 14.09.2024 14:56 0

Iako su uspešni, bogati i zaljubljeni, Amal i Džordž Kluni imaju trzavica u braku, a kako pišu strani mediji, od jeseni će se pokušati da ih reše.

džordž

Profimedia

 

Holivudska ikona Džordž Kluni i njegova supruga, advokatica za ljudska prava Amal Kluni, ovog septembra u proslavili deceniju ljubavi. Nagađalo se da će par obnoviti zavete, ali to se još nije dogodilo pa su to zasad samo glasine.

Proteklih dana i nedelja bili su glavne zvezde venecijanske Mostre, gde su se družili sa Bredom Pitom i Ines de Ramon. Izvor blizak paru tvrdi da oni žive "odvojene živote", ali dele isti krov, što je otvorena šala među njihovim prijateljima, kako piše India Times.

Iako su uspešni, bogati i zaljubljeni, Amal i bivši veliki holivudski zavodnik Džordž Kluni imaju trzavica u braku, a od jeseni će pokušati da ih reše.

 

 

'Imaju odlične dadilje, a kuće su im poput mini resorta. Većinom se okupljaju tek navečer na večeri, ali ako moraju raditi tokom noći, to im nije preveliko opterećenje', tvrdi izvor.

Veruje se da je par toliko skladan upravo zato što neguje svoju individualnost i nezavisnost, ali to može biti i veliki kamen spoticanja pa im nije uvek lako da održe takav odnos. Naime, najnoviji projekat slavnog glumca je film "Vukovi" na kojem je radio s Bredom Pitom, a zbog obaveza je dugo izbijao iz kuće, dok je i sama Amal često odsutna zbog posla.

Kako razdvojenost utiče na njih?

Iako imaju mnogo novca, razdvojenost im je veliki problem u braku, a jedan od načina na koji nadoknađuju propušteno zajedničko vreme je da uvek nađu vremena jedno za drugo i romantične večere.

 

 

Na redu je novi korak na koji su se odlučili, a to je preseljenje u Njujork s decom Elom i Aleksandrom. Blizanci kreću u školu pa je vreme da se skrase, a izbor je pao na Njujork jer će Kluno sledeće godine debitovati na Brodveju pa će češće biti s decom i suprugom.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading